Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Ράιαν Γκόσλινγκ: Πως αποφάσισε να υποδυθεί τον Κεν στην νέα «Barbie»

Ράιαν Γκόσλινγκ: Πως αποφάσισε να υποδυθεί τον Κεν στην νέα «Barbie»

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ φαίνεται να έχει «μπει» για τα καλά στον ρόλο του Κεν, τον οποίο θα υποδυθεί στη νέα ταινία της «Barbie».

Σε εμφάνισή του στο «The Tonight Show» ο Χολιγουντιανός ηθοποιός ανέφερε τι τον έκανε να «μεταμορφωθεί» σε Κεν αλλά και πως βλέπει τον ήρωα, πίσω από την ονειρεμένη ζωή, που φαίνεται ότι κάνει.

Σε εμφάνισή του στο «The Tonight Show» ο Ράιαν Γκόσλινγκ μοιράστηκε με το κοινό την ιστορία που τον έκανε να υποδυθεί αυτόν τον ρόλο στην αναμενόμενη ταινία «Barbie». Όπως είπε χαρακτηριστικά, «ήταν μοιραίο».

«Το σενάριο ήταν το καλύτερο που έχω διαβάσει», δήλωσε στον Τζίμι Φάλον ο ηθοποιός, περιγράφοντας τη στιγμή που η σκηνοθέτης, Γκρέτα Γκέργουικ του πρότεινε τον ρόλο.

Βγήκε στον καθαρό αέρα, όπως είπε χαρακτηριστικά, για να σκεφτεί την πρόταση και ξαφνικά, είδε μια κούκλα του Κεν, χωρίς πουκάμισο, να βρίσκεται κάτω στη λάσπη, δίπλα σε ένα λιωμένο λεμόνι. Τότε τράβηξε μια φωτογραφία και την έστειλε στη σκηνοθέτη.

«Της είπα “θα γίνω ο Κεν σου, γιατί η ιστορία πρέπει να ειπωθεί”», εξήγησε και πρόσθεσε: «Με εξέπληξε το πόσο σοκαρίστηκαν κάποιοι άνθρωποι που θα υποδυθώ τον Κεν.

Λες και σκέφτηκαν ποτέ τον Κεν έστω και για ένα δευτερόλεπτο πριν από αυτό. Ποτέ κανείς δεν έπαιξε με τον Κεν, ποτέ φίλε. Είναι ένα αξεσουάρ για την Μπάρμπι».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eva Mendes (@evamendes)

Σε άλλη συνέντευξή του στο Entertainment Tonight, ο 41χρονος ηθοποιός είχε αναφέρει πως η πραγματική ζωή του Κεν δεν είναι ονειρεμένη. Αντιθέτως είναι πολύ δύσκολη.

«Ο Κεν δεν είχε χρήματα, δουλειά, αυτοκίνητο. Δεν είχε καν σπίτι. Οπότε αυτή η ιστορία σίγουρα έχει κάτι να πει», είχε αναφέρει.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις