Τετάρτη, 1 Μαΐ
18oC Αθήνα

Ρένος Ρώτας: Δεν έχω να κρύψω κάτι για την προσωπική μου ζωή

Ρένος Ρώτας: Δεν έχω να κρύψω κάτι για την προσωπική μου ζωή

“Δεν με νοιάζει. Πολλές φορές, βέβαια, αναρωτιέμαι αν πραγματικά αφορά κανέναν αυτή η υπόθεση’, δηλώνει ο Ρένος Ρώτας.

Ο Ρένος Ρώτας ήταν καλεσμένος της Αθηναΐδας Νέγκα στο Action 24 και απάντησε για την προσωπική του ζωή και για το αν η εξωτερική εμφάνιση αποτελεί “εισιτήριο” για την υποκριτική.

«Όταν με ρωτάνε για την προσωπική μου ζωή, απαντάω σε ένα πλαίσιο ειλικρίνειας, γιατί δεν έχω κάτι να κρύψω. Δεν με νοιάζει. Πολλές φορές, βέβαια, αναρωτιέμαι αν πραγματικά αφορά κανέναν αυτή η υπόθεση», δηλώνει ο Ρένος Ρώτας.

«Δεν με ενοχλεί παρά μόνο ελάχιστες στιγμές, όταν τρέχει αλλού ο λογισμός μου, όπως για παράδειγμα μετά από μία παράσταση. Εκείνες τις στιγμές παθαίνει υπερπληροφόρηση ο εγκέφαλος και είναι αδύνατον να απαντήσεις σε ερωτήσεις γενικότερα», συμπληρώνει ο ηθοποιός.

«Θυμάμαι ενδεικτικά είχα κατέβει από το μηχανάκι και αναπάντεχα προέκυψε ένα τσούρμο δημοσιογράφων που κάτι ήθελαν να μάθουν. Μόλις είχα βγάλει το κράνος, δεν είχα προλάβει να ανασάνω.

Δεν έχει σχέση αν είναι κουτσομπολίστικη η ερώτηση ή σημαντική, δεν είχα προλάβει να… οξυγωνώσω τον εγκέφαλό μου», περιγράφει αμέσως μετά ο Ρένος Ρώτας στην Αθηναΐδα Νέγκα.

  

«Πιστεύω ότι η εξωτερική εμφάνιση καθορίζει κάποια πράγματα στην υποκριτική. Θα σε καλέσουν, για παράδειγμα, για να παίζεις πάντα τον ρομαντικό νέο. Σε εμένα, πάντως, δεν δημιουργεί πρόβλημα αυτό. Με έχουν εμπιστευθεί σκηνοθέτες και για άλλα πράγματα», επισημαίνει σε άλλο σημείο της συζήτησης ο Ρένος Ρώτας.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις