Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Ρένος Ρώτας: Τι λέει για την Αθηνά Γιακεζόγλου – Ποιές ήταν οι πιο άβολες στιγμές σε γυρίσματα

Ρένος Ρώτας: Τι λέει για την Αθηνά Γιακεζόγλου – Ποιές ήταν οι πιο άβολες στιγμές σε γυρίσματα

Ο ηθοποιός Ρένος Ρώτας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» για την πεοσωπική του ζωή, τιςε σχέσεις, το φλερτ αλλά και τις οικονομικές δυσκολίες που έχει βιώσει.

Ο Ρένιος Ρώτας μίλησε, μεταξύ άλλων, για την αναγνωρισιμότητα αλλά και για την οικογένειά του.

«Η αναγνωσιμότητα από την πρώτη ήμερα έφερε μεγάλη αλλαγή, από το μπακάλικο μέχρι μία βόλτα στην Ερμού.

Σε παρακολουθούν, σε βγάζουν κρυφά φωτογραφίες και λένε όταν με βλέπουν “α, ο Ίαν Στρατης”», σχολίασε αρχικά ο Ρένος Ρώτας.

Μεταξύ άλλων, ο Ρένος Ρώτας αναφέρθηκε και σε άβολες στιγμές στα τηλεοπτικά πλατό και απάντησε σχετικά με την ερωτική ζωή του.

«Σε μία σκηνή κάναμε βραδινό μπάνιο, έτρεμα από το κρύο και έπρεπε να είμαστε χαρούμενοι.

Σε κάποιον που ξεκινάει τώρα, έχω να πω πως οτιδήποτε τον ενοχλεί να το συζητάει. Αν είχα «ύποπτο» ραντεβού με καλλιτέχνη για δουλειά, πάντα έστελνα μήνυμα που είμαι και με ποιόν», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ρένος Ρώτας.

«Πάντα ήμουν ντροπαλό παιδί και στα ερωτικά μου ακόμη περισσότερο. Διαψεύδω ότι είμαι ζευγάρι με την συμπρωταγωνίστρια μου, Αθηνά Γιακεζόγλου. Γενικά είμαι πολύ κακός στις προσεγγίσεις στις κοπέλες με το χιούμορ μου, δεν το έχω φτιάξει, χειρότερα πάει αυτό», συμπλήρωσε ο Ρένος Ρώτας.

Τέλος, τοποθετήθηκε σχετικά με τις οικονομικές δυσκολίες που πέρασε.

«Το γεγονός ότι έχω ζητήσει δανεικά, με βάζει σε σκέψεις για τη δουλειά μου, δεν μπορείς να υπάρξεις σε αυτή την πραγματικότητα», πρόσθεσε ο ηθοποιός.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις