Πέμπτη, 18 Απρ.
20oC Αθήνα

Ρίνγκο Σταρ: Θετικός στον κορονοϊό ο 82χρονος ντράμερ των Beatles – Ακύρωσε συναυλίες

Ρίνγκο Σταρ: Θετικός στον κορονοϊό ο 82χρονος ντράμερ των Beatles – Ακύρωσε συναυλίες
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Θετικός βρέθηκε στον κορονοϊό ο σερ Ρίνγκο Σταρ, ο οποίος αναγκάστηκε να ακυρώσει αρκετές επερχόμενες συναυλίες της περιοδείας του στη Βόρεια Αμερική.

Το πρώην μέλος των Beatles, ο 82χρονος Ρίνγκο Σταρ, έκανε μία σειρά από συναυλίες στις ΗΠΑ και τον Καναδά με το All-Starr συγκρότημά του, προτού νοσήσει το Σαββατοκύριακο.

Μετά την ακύρωση δύο συναυλιών την τελευταία στιγμή, «επιβεβαιώθηκε ότι ο Ringo έχει Covid-19 και η περιοδεία θα είναι σε αναμονή» είπε ο εκπρόσωπός του.

Ο ντράμερ «αναρρώνει στο σπίτι» και ελπίζει να ξαναρχίσει τα σόου σύντομα, πρόσθεσε.

Οι εμφανίσεις που είχαν προγραμματιστεί στον Καναδά ακυρώθηκαν και δεν έχει ληφθεί ακόμη απόφαση για τις επερχόμενες στις ΗΠΑ και το Μεξικό.

«Θα ενημερώνουμε τους θαυμαστές για τυχόν περαιτέρω νέα ή αλλαγές» είπε ο εκπρόσωπός του στο BBC.

Ο Ρίνγκο Σταρ είχε δηλώσει στο USA Today το 2021 ότι παρά το γεγονός ότι έλαβε δύο δόσεις του εμβολίου κατά της Covid-19 δεν θεωρεί ότι είναι ασφαλείς οι περιοδείες.

Ο μουσικός έγινε γνωστός τη δεκαετία του 1960 ως ο ντράμερ των Beatles, έκανε βασικά φωνητικά στα τραγούδια «With A Little Help From My Friends» και «Yellow Submarine» και ξεκίνησε επιτυχημένη σόλο καριέρα μετά τη διάλυση των Beatles το 1970.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις