Κυριακή, 28 Απρ.
23oC Αθήνα

Ρίτα Γουίλσον και Τομ Χανκς έκαναν Ανάσταση και εύχονται στα ελληνικά

Ρίτα Γουίλσον και Τομ Χανκς έκαναν Ανάσταση και εύχονται στα ελληνικά
Φωτογραφία: Instagram / ritawilson

Η Ρίτα Γουίλσον και ο Τομ Χανκς πέρασαν το βράδυ της Ανάστασης στην εκκλησία, αναρτώντας διάφορες φωτογραφίες στα social media. H σύζυγος του βραβευμένου με Όσκαρ ηθοποιού, θέλησε μάλιστα να ευχηθεί στους ακολούθους της και στα ελληνικά. 

«Χριστός Ανέστη! Αληθώς Ανέστη!» έγραψε στο Instagram η Ρίτα Γουίλσον, αναρτώντας φωτογραφίες από το βράδυ της Ανάστασης. Μαζί με τον Τομ Χανκς πήγαν στην εκκλησία και πήραν το Άγιο Φως, καθώς ο βραβευμένος ηθοποιός είναι βαπτισμένος ορθόδοξος . 

Υπενθυμίζεται ότι η Ρίτα Γουίλσον και ο Τομ Χανκς έχουν αποκτήσει και ελληνικό διαβατήριο, το οποίο τους παραδόθηκε από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στην Αντίπαρο το 2020. Οι δύο διάσημοι ηθοποιοί λατρεύουν την χώρα μας, την εθιμοτυπία της και την ορθόδοξη πίστη. 

Μαζί με τη Ρίτα Γουίλσον, η οποία δεν ξεχνά ποτέ την ελληνική καταγωγή της, ο βαπτισμένος ορθόδοξος πλέον και με ελληνική υπηκοότητα Τομ Χανκς επικαλείται συχνά τις δικές του μνήμες και εικόνες από την Ελλάδα -και όχι μόνο αυτές της γυναίκας του- δηλώνοντας λάτρης της χώρας και της ελληνικής γλώσσας.

Δείτε τις φωτογραφίες τους από την Ανάσταση: 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rita Wilson (@ritawilson)

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις