Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Ρούλα Σταματοπούλου: Η αποβολή και η γέννηση του πρώτου παιδιού – «Είναι απώλεια, είναι θάνατος»

Ρούλα Σταματοπούλου: Η αποβολή και η γέννηση του πρώτου παιδιού – «Είναι απώλεια, είναι θάνατος»

Η γνωστή make up expert Ρούλα Σταματοπούλου ήταν η σημερινή καλεσμένη στην εκπομπή «Ελένη» που παρουσιάζει η Ελένη Μενεγάκη.

Η Ρούλα Σταματοπούλου απέκτησε πριν 6 μήνες τον μοναχογιό της Άγγελο, ένα όνομα που όπως έχει δηλώσει του το έδωσε πριν γεννηθεί.

Η ίδια ανέφερε πως για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα δυσκολευόταν να φανταστεί να κάνει δική της οικογένεια. «Είχα ως στόχο να κάνω ένα παιδί και έχοντας αυτό ως στόχο ήρθε ο άνθρωπος, που είμαι τώρα μαζί, στη ζωή μου και αποφάσισα να κάνω το παιδί γιατί “μου το έβγαλε” και αυτός» προσέθεσε.

Η Ρούλα Σταματοπούλου σημείωσε πως η δουλειά της δεν έχει ωράριο και ήταν κάτι που ουσιαστικά δεν της επέτρεπε να “μπει σε μια σειρά”. «Πόσο μάλλον όταν αυτή η δουλειά σε γεμίζει, είναι μία παγίδα αυτό» συμπλήρωσε.

«Όταν γύρισε και μου είπε ο άνθρωπος αυτός ότι “εγώ δεν με νοιάζει, θέλω να είμαι μαζί σου, είτε ο Θεός μάς δώσει ένα παιδί, είτε δεν μας δώσει”, πείσμωσα μέσα μου τόσο πολύ, που ήθελα να το ολοκληρώσω και να το κάνω όλο όπως πρέπει και να έχουμε και ένα παιδάκι» συνέχισε.

Ερωτώμενη για το εάν έχασε ποτέ το κουράγιο της κατά τη διάρκεια των προσπαθειών για να συλλάβει το παιδί, η Ρούλα Σταματοπούλου απάντησε: «Κάθε φορά που προσπαθούσα και δεν γινόταν, κάθε φορά ερχόμουν και πιο κοντά, δεν απομακρυνόμουν από τον στόχο, πείσμωνα όλο και περισσότερο».

Όταν τελικά κατάφερε να μείνει έγκυος θυμάται πως δεν ήθελε να το ανακοινώσει σε κανέναν μέχρι που έκλεισε τους 3 μήνες. «Κάθε εβδομάδα ήμουν στο γιατρό. Είχα μία πολύ καλή εγκυμοσύνη, ούτε είχα βαρύνει, ένιωθα καλά με εμένα», περιέγραψε.

Μιλώντας για τις τελευταίες μέρες της εγκυμοσύνης, είπε: «Πάγωσα, έπαθα σοκ, δεν είχα προετοιμαστεί ψυχολογικά». Σημειώνεται πως το μωράκι της ήρθε στον κόσμο λίγο πριν ολοκληρωθεί ο 8ος μήνας κύησης.

Ενθυμούμενη τη στιγμή που έπρεπε το μωράκι της να μείνει στην θερμοκοιτίδα ανέφερε πως εκείνη τη στιγμή ξεκίνησαν όλα, τότε άρχισε να νιώθει μαμά.

«Είδα τον μικρό μου άγγελο με τα σωληνάκια στον θάλαμό του και δίπλα του άλλους μικρούς μαχητές. Ήξερα ότι του κάνουν καλό, αλλά ήθελα να σπάσω το κουβούκλιο» περιέγραψε χαρακτηριστικά.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις