Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Σακίρα: Ζητωκραυγάζει σαν μικρό παιδί για τον γιο της που κέρδισε τουρνουά καράτε

Σακίρα: Ζητωκραυγάζει σαν μικρό παιδί για τον γιο της που κέρδισε τουρνουά καράτε
Φωτογραφία Αρχείου / ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ο 7χρονος γιος της Σακίρα, ο Σάσα, κατέκτησε την πρώτη θέση σε τουρνουά καράτε και η μητέρα του δεν μπόρεσε να κρύψει τον ενθουσιασμό της, τον οποίο εξέφρασε με αναρτήσεις στα social media, ως μια περήφανη μαμά.

Στο βίντεο που μοιράστηκε με τους ακόλουθούς της στα social media, η Σακίρα ζητωκραυγάζει, χοροπηδά και χειροκροτεί, καθώς ο γιος της ανεβαίνει στο πρώτο σκαλί του βάθρου. Μάλιστα, αστειεύτηκε και στη λεζάντα, γράφοντας, «την επόμενη φορά, αν δεν θέλουν να φωνάζω τόσο πολύ, θα πρέπει να μου πάρουν ένα φίμωτρο».

Σύμφωνα με το Hola Usa, είναι η δεύτερη φορά που κερδίζει ο γιος της σε παρόμοια διοργάνωση, ενώ η ίδια αγαπά τον αθλητισμό και ο άντρας της, ο Ζεράρ Πικέ, είναι ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα. Οι δυο τους, έχουν ακόμη έναν γιο, τον Μίλαν.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Shakira (@shakira)

«Το μυαλό μου δεν σταματά ποτέ», δήλωσε η Σακίρα στο Cosmopolitan. «Ονειρεύομαι τα παιδιά μου και ανησυχώ συνεχώς γι’ αυτά. Βασανίζω τον καημένο τον άντρα μου για κάθε θέμα που τους αφορά». Και προσθέτει: «Είμαι η μαμά τίγρης, η μαμά ελικόπτερο, μία διαφορετική μαμά», αστειεύτηκε η τραγουδίστρια.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις