Lifestyle

Σαν σήμερα γεννήθηκε ο Κώστας Καζάκος: Το συγκινητικό αφιέρωμα της Φίνος Φιλμ

«Ανήσυχος και τελειομανής, ο Κώστας Καζάκος δεν αρκούνταν σε μια καλή ερμηνεία», αναφέρθηκε για τον σπουδαίο ηθοποιό

Ο Κώστας Καζάκος γεννήθηκε στις 29 Μαΐου 1935 και μερικά χρόνια αργότερα διέγραψε μία σπουδαία καριέρα στον χώρο της υποκριτικής τέχνης.

Ο σπουδαίος Έλληνας ηθοποιός «έφυγε» από τη ζωή στις 13 Σεπτεμβρίου 2022, αφήνοντας πίσω του μία σπουδαία παρακαταθήκη ταλέντου και σεμνότητας. Ο Κώστας Καζάκος ήταν ανήσυχος και τελειομανής, όπου αναφέρει η Φίνος Φιλμ σε ανάρτηση που έκανε το την Πέμπτη (29.05.2025) προς τιμήν του.

Στο βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας περιλαμβάνονται σκηνές από τις πιο γνωστές ταινίες που πήρε μέρος ο αλησμόνητος καλλιτέχνης και πλήθος κόσμου έκανε σχόλια και likes, εξυμνώντας το ταλέντο του Κώστα Καζάκου. 

«Ανήσυχος και τελειομανής, ο Κώστας Καζάκος δεν αρκούνταν σε μια καλή ερμηνεία. Ανέβαζε τον πήχη όλο και πιο ψηλά για να πετύχει αυτό που ήθελε. Σήμερα τον θυμόμαστε μέσα από “σκοτεινούς” ρόλους που ερμήνευσε επάξια στην διαδρομή του στην Φίνος Φιλμ», αναφέρεται στη δημοσίευση που έκανε η επίσημη σελίδα της Φίνος Φιλμ στο Instagram.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Finos Film (@finosfilm_official)

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά τον θάνατό του έγινε γνωστό ότι ο Κώστας Καζάκος αποφάσισε να προσφέρει το σώμα του στην Ιατρική Σχολή Αθηνών και στην εκπαίδευση των φοιτητών.

«Στις 13 Σεπτεμβρίου 2022 ο Κώστας μας, ο Κώστας Καζάκος, έκανε την τελευταία μεγαλειώδη πράξη του, πριν υποκλιθεί για τελευταία φορά. Πρόσφερε το σώμα του στην Ιατρική Σχολή Αθηνών και τους φοιτητές για την εκπαίδευσή τους», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση του ΚΚΕ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
O Akylas δημοσίευσε βίντεο με ορό στο χέρι και ενημέρωσε τους fans του για την εξέλιξη της υγείας του: Σήμερα ξύπνησα κάπως καλύτερα
«Περνάω μια οξεία αμυγδαλίτιδα που με εμπόδιζε να μιλήσω, να φάω, ακόμα και να πιω νερό», ανέφερε ο τραγουδιστής που θα μας εκπροσωπήσει φέτος στη Eurovision
Akylas
Η Δέσποινα Καμπούρη για την αποβολή της σε προχωρημένη εγκυμοσύνη: Είναι πολύ προσωπική και δυσάρεστη στιγμή
«Έχεις κάνει υπέρηχο, έχεις ακούσει την καρδιά του μωρού και ξαφνικά δεν ακούς καρδιά, είναι κάτι που δεν περιγράφεται με λόγια» εξομολογείται η Δέσποινα Καμπούρη
Δέσποινα Καμπούρη
Όλγα Κεφαλογιάννη – Μίνως Μάτσας: Εκδικάζεται η έφεση της υπουργού για την επιμέλεια των παιδιών τους
«Πιστεύουμε και ελπίζουμε ότι το Εφετείο θα αντιληφθεί πόσο επιζήμια για την ψυχοσωματική ανάπτυξη των τετράχρονων ανήλικων παιδιών είναι μια τόσο συχνή εναλλαγή κατοικίας» λέει ο δικηγόρος της Όλγας Κεφαλογιάννη
Μίνως Μάτσας και Όλγα Κεφαλογιάννη