Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

Σάνεν Ντόχερτι: Ποιοί δεν θέλω να έρθουν στην κηδεία μου

Σάνεν Ντόχερτι: Ποιοί δεν θέλω να έρθουν στην κηδεία μου
Φωτογραφία Youtube

«Δεν θέλω ανθρώπους να κλαίνε ή ανθρώπους να λένε σιγανά μεταξύ τους ”ευχαριστώ θεέ μου που πέθανε αυτή η σκρόφα”», είπε η Σάνεν Ντόχερτι περιγράφοντας τον τρόπο που θα ήθελε να γίνει η κηδεία της.

Η ίδια η Σάνεν Ντόχερτι άνοιξε αυτή τη μακάβρια συζήτηση για την κηδεία της ενώ παλεύει με τον καρκίνο εδώ και 8 χρόνια. Αυτή τη στιγμή η ασθένεια της είναι στο 4ο στάδιο ενώ είναι αντιμέτωπη με μεταστάσεις στα οστά και τον εγκέφαλο.

Στο podcast με τίτλο «Let’s Be Clear with Shannen Doherty», η ηθοποιός συζητούσε με τον καλύτερο της φίλο και εκτελεστή της διαθήκης της Κρις Κορτάτσο.

«Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που νομίζω ότι θα εμφανιστούν, αν και δεν τους θέλω εκεί», είπε αρχικά η Σάνεν Ντόχερτι. «Δεν τους θέλω εκεί γιατί οι λόγοι που θα εμφανιστούν δεν είναι απαραίτητα οι καλύτεροι», εξήγησε η ηθοποιός.

 

«Κάπως, δεν με συμπαθούν στ αλήθεια – και έχουν τους λόγους τους και καλά κάνουν – αλλά δεν με συμπαθούν αρκετά για να έρθουν στην κηδεία μου. Αλλά θα έρθουν γιατί είναι το πολιτικά ορθό πράγμα που θα πρέπει να κάνουν και γιατί δεν θα θέλουν να φανούν κακοί. Κάπως έτσι θα ήθελα να πάρω την πίεση που ίσως νιώθουν και επίσης θα ήθελα η κηδεία μου να είναι μια γιορτή αγάπης. Δεν θέλω ανθρώπους να κλαίνε ή ανθρώπους να λένε σιγανά μεταξύ τους ‘’ευχαριστώ θεέ μου που πέθανε αυτή η σκρόφα”», είπε χαρακτηριστικά η Σάννεν Ντόχερτι.

«Αποστρέφομαι την ψευτιά. Δεν αντέχω τους ανθρώπους που θέλουν ξαφνικά να προσποιούνται ότι βρήκαν τον Ιησού και λυπούνται τόσο και μετανοούν και δεν εννοούσαν τίποτα κακό από αυτό που είπαν για σένα, μπλα, μπλα, μπλα. Δεν το αντέχω αυτό. Λέω, “Όχι, όχι, όχι. Ξέρω ότι εξακολουθείς να είσαι ο ίδιος ασήμαντος άνθρωπος. Μην το κάνεις. Απλά μείνε μακριά μου. Είμαστε καλά», συμπλήρωσε η Σάνεν Ντόχερτι.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις