Δευτέρα, 29 Απρ.
22oC Αθήνα

Σάννυ Μπαλτζή: «Αν τα τηλεοπτικά πεσίματα γίνονταν διαφορετικά…»

Σάννυ Μπαλτζή: «Αν τα τηλεοπτικά πεσίματα γίνονταν διαφορετικά…»
Φωτογραφία: NDP Photos

Για την πρώτη της ποιητική συλλογή, τιτλοφορούμενη «Ανθρωποφάγος», μίλησε σήμερα (09.04.2024) στην κάμερα της εκπομπής  «Πάμε Δανάη», η Σάννυ Μπαλτζή.

Η στιχουργός και τραγουδίστρια Σάννυ Μπαλτζή, εξομολογήθηκε πως πρόκειται για ένα προϊόν ψυχής ενώ δε παρέλειψε να μιλήσει και για την τηλεόραση.

«Θεωρώ έχει πολλά κλισέ. Είναι ένα παράθυρο στον κόσμο και πρέπει να υπάρχει, αλλά είναι ωραίο να μην είναι πλημμυρισμένο από τυπικαδούρες και κλισεδούρες», τόνισε και συνέχισε.

«Τα πεσίματα αν γίνουν διαφορετικά, δεν πιστεύω ότι κάποιος δεν απαντήσει. Μερικές φορές όταν έχω ανοιχτή την τηλεόραση δεινοπαθώ με τους ανθρώπους που είναι απέναντι».

Μεταξύ άλλων ζήτησε από τους δημοσιογράφους να αγαπήσουν τους καλλιτέχνες, αλλά και να μην τους χρησιμοποιούν μόνο για το gossip.

«Να αγαπάτε λίγο περισσότερο τους καλλιτέχνες. Δηλαδή, όταν πηγαίνετε να ρωτήσετε έναν καλλιτέχνη, δείτε πρώτα τι έχει κάνει, μην είναι όλο τόσο εμμονικό με την επικαιρότητα. Δεν μπορείς να χρησιμοποιείς έναν καλλιτέχνη μόνο για gossip, ειδικά κάποιοι άνθρωποι που ποτέ δεν χρησιμοποίησαν τους δημοσιογράφους για τις δουλειές τους και δεν υπάρχει λόγος», κατέληξε.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις