Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

Σαντορίνη: Βίντεο με τη μητέρα του Έλον Μασκ να βγαίνει από Tesla κάτω από δρακόντεια μέτρα

Σαντορίνη: Βίντεο με τη μητέρα του Έλον Μασκ να βγαίνει από Tesla κάτω από δρακόντεια μέτρα

Η μητέρα του Έλον Μασκ κέντρισε τα βλέμματα στη Σαντορίνη, με τα μέτρα ασφαλείας να είναι δρακόντεια. 

Η μητέρα του Έλον Μασκ λατρεύει τη Σαντορίνη και το πρόσφατο συνέδριο για τον τουρισμό, της έδωσε την ευκαιρία να την επισκεφθεί ξανά. Τα μέτρα ασφαλείας για τη γυναίκα που έφερε στον κόσμο τον πάμπλουτο επιχειρηματία ήταν και πάλι δρακόντεια. Με συνολικά 8 αστυνομικούς να μην την αφήνουν στιγμή από κοντά τους, μέχρι να μπει στην αίθουσα. Η 75χρονη χαμογελαστή κατάφερε να μαγνητίσει τα βλέμματα μικρών και μεγάλων με το στυλ της.

Σύμφωνα με το mykonoslive.tv, απόλυτα συνεπής, η Doctor Maye Musk έφτασε στην εκδήλωση νωρίτερα με ένα αυτοκίνητο μάρκας Tesla και τη συνοδεία 8 αστυνομικών. 

Η ίδια έχει έρθει στην Ελλάδα άλλη μια φορά, τονίζοντας την φιλοξενία των Ελλήνων καθώς και τον ενθουσιασμό της για τα 9 νησιά που επισκέφτηκε ανάμεσα τους και η Σαντορίνη. 

Η Maye Musk είναι συγγραφέας του γνωστού βιβλίου με τίτλο “A woman makes a plan”.

Επίσης δήλωσε ότι επένδυσε στις γνώσεις της σπουδάζοντας διαιτολόγος παρά την καριέρα που είχε ως μοντέλο. Παρότρυνε τις γυναίκες να μην επενδύουν μόνο στην εξωτερική ομορφιά αλλά στις γνώσεις και στα ταλέντα τους.

Αυτό που επιθυμεί για το υπόλοιπο της ζωής της, όπως ανέφερε, είναι υγεία και ευτυχία για την ίδια και την οικογένεια της, δύο αγαθά που όσα χρήματα και αν έχεις δεν αγοράζονται.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις