Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Σαρλίζ Θερόν: Οι χαλαρές βόλτες με τη μητέρα της στην Ύδρα – Τα γενέθλια της σταρ «αλά ελληνικά»

Σαρλίζ Θερόν: Οι χαλαρές βόλτες με τη μητέρα της στην Ύδρα – Τα γενέθλια της σταρ «αλά ελληνικά»
ΑΠΕ ΜΠΕ Αρχείο

Συνεχίζεται το ελληνικό καλοκαίρι της Σαρλίζ Θερόν! Η 46χρονη καλλονή του Χόλιγουντ απολαμβάνει οικογενειακώς τις ομορφιές των ελληνικών νησιών για δεύτερη εβδομάδα.

Μετά τις Κυκλάδες (Μύκονος, Πάρος), η Σαρλίζ Θερόν με την οικογένεια και την παρέα της «αγκυροβόλησαν» στην Ύδρα. Εκεί οι κάμερες «αιχμαλώτισαν» να κάνει βόλτες στα σοκάκια του νησιού με τις δύο κόρες της και τη μητέρα της, Γκέρτα.

Χαλαρή και χαμογελαστή η εντυπωσιακή νοτιοαφρικανή ηθοποιός δεν αρνήθηκε να φωτογραφηθεί με επισκέπτες του νησιού αλλά και ντόπιους.

Λίγες ημέρες νωρίτερα, η Σαρλίζ Θερόν γιόρτασε και τα γενέθλιά της πάνω σε πολυτελές σκάφος, με ένα θεματικό πάρτι. Στην πρώτη φωτογραφία χαμογελαστή και ανέμελη απολαμβάνει το κρασί της στο κατάστρωμα της θαλαμηγού, ατενίζοντας το πέλαγος και στη δεύτερη έχει αγκαλιά τους αγαπημένους της.

Μάλιστα έκανε και την ανάλογη ανάρτηση στο Instagram, προκειμένου να ευχαριστήσει τους followers για τις ευχές τους:

«Δεν πήγα ποτέ σε χορό αποφοίτησης, αλλά φέτος στα γενέθλιά μου οι φίλοι μου αποφάσισαν να το αλλάξουν αυτό. Αγαπώ αυτούς τους ανθρώπους περισσότερο από όσο οι λέξεις μπορούν να περιγράψουν. Μόνο αυτοί μπορεί να γνώριζαν ότι το σκηνικό ενός φόνου σε χορό αποφοίτησης της δεκαετίας του 1980 πάνω σε σκάφος ήταν το αυτό που ήθελα για τα γενέθλιά μου», τόνισε χαρακτηριστικά.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Charlize Theron (@charlizeafrica)

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις