Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Σε θέλει;Μάθε το από τη γλώσσα του σώματος!

Σε θέλει;Μάθε το από τη γλώσσα του σώματος!

Πως θα μάθω αν  αρέσω στον/στην  γοητευτικό/η  συνάδελφό μου στο γραφείο,χωρίς να γίνω ρεζίλι;

Πρώτα απ΄ όλα, πρέπει να έχετε τις εξής ικανότητες: ψυχραιμία και παρατηρητικότητα., έτσι ώστε να μπορείτε να αποκωδικοποιείτε  τα μηνύματα που θα σας στέλνει το σώμα του/της .

ΒΗΜΑ ΠΡΩΤΟ: Πιάστε την κουβέντα με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, καθίστε απέναντί του και αρχίστε να το παρατηρείτε  προσεκτικά. Αν ασυναίσθητα αρχίσει να μιμείται τις κινήσεις σας, ναι! Του/της αρέσετε!

Για να δούμε όμως τώρα αν του/της αρέσετε πολύ!

ΒΗΜΑ ΔΕΥΤΕΡΟ: Ρίξτε μια κλεφτή ματιά στα πόδια και στις παλάμες. Αν  οι μύτες των ποδιών είναι στραμμένες προς τα μέσα, μάλλον τα πράγματα είναι … πολύ καλά. Αν τώρα οι παλάμες ¨κοιτάνε ¨ουρανό, τότε το υποσυνείδητό του/της λέει ότι είναι έτοιμος/η για σχέση.

ΒΗΜΑ ΤΡΙΤΟ: Παρατηρήστε καλά τα μάτια του/της. Αν κάποιος θέλει πολύ κάποιον, άλλο οι κόρες των ματιών του διαστέλλονται! (Σε αυτή την περίπτωση πρέπει να έχετε καλό φωτισμό και…καλή όραση)

ΒΗΜΑ ΤΕΤΑΡΤΟ: Το χαμόγελο! Αν σας χαμογελάει ντροπαλά σε στυλ πριγκίπισσα Diana…είναι σίγουρο…Θα σας ζητήσει γρήγορα να βγείτε για φαγητό!

ΒΗΜΑ ΠΕΜΠΤΟ: Μεγάλη προσοχή στους ώμους την ώρα που μιλάτε. Αν και οι δύο ώμοι σηκώνονται προς τα πάνω με χάρη, είναι τελειωμένη ιστορία. Στη γλώσσα του σώματος αυτό με τον ώμο γίνεται όταν κάποιος βρίσκει τον συνομιλητή του πολύ πολύ ελκυστικό!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε