Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Σερένα Γουίλιαμς: «Βούλιαξε» από celebrities το Us Open

Σερένα Γουίλιαμς: «Βούλιαξε» από celebrities το Us Open

Και ποιος δεν ήταν στον αγώνα της Σερένα Γουίλιαμς στο Us Open το οποίο σύμφωνα και με τα λεγόμενα της ίδιας θα είναι πιθανότατα το τελευταίο grand slam της καριέρας της.

Η Σερένα Γουίλιαμς αποθεώθηκε πολλές φορές και όλοι ανάσαναν με ανακούφιση όταν κέρδισε την αντίπαλό της και έτσι θα έχουν την χαρά να την απολαύσουν και σε άλλον αγώνα.

Όμως, επειδή ο θεός του τένις είναι απρόβλεπτος πολλοί διάσημοι βρέθηκαν στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν τον αγώνα της Σερένα Γουίλιαμς με την Ντάνκα Κόβινιτς γιατί θα μπορούσε να είναι και ο τελευταίος της.

Από την σχεδιάστρια μόδας, Βέρα Γουάνγκ, μέχρι τον βαρύ Μάικ Τάισον και από τον Μπιλ Κλίντον μέχρι την Μπέλα Χαντίντ όλοι πλήρωσαν το τσουχτερό εισιτήριο για να δουν τον μύθο του γυναικείου τένις να παίζει. 

Δείτε ποιοι βρέθηκαν στο γήπεδο

Η Μπέλα Χαντίντ βγάζει selfie 
Η Κουίν Λατίφα παρακολουθεί με ενδιαφέρον τον αγώνα της Σερένα
Η ηθοποιός Ρέμπελ Γουίλσον ανταλάσσει ένα παθιασμένο φιλί με την σύντροφό της Ραμόνα Αγκρούμα
Η σχεδιάστρια μόδας Βέρα Γουάνγκ
Ο Πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον 
Ένας μύθος μιλάει με έναν θρύλο του τένις. Η Σερένα Γουίλιαμς περιγράφει προφανώς πως κέρδισε τον αγώνα στην Μπίλι Τζιν Κινγκ
Η οικογένεια Γουίλιαμς ποζάρει τρισευτυχισμένη. Στ’ αριστερά ο σύζυγος της Σερένα Αλέξις Οχάνιαν με την κορούλα τους Ολύμπια
Ο Μάικ Τάισον άφησε το μποξ (εδώ και πολλά χρόνια) και πλέον βλέπει πιο ευγενή αθληματα

πηγή φωτογραφιών: Reuters

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις