Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Σεθ Ρόγκεν: Ο Τομ Κρουζ προσπάθησε να με μυήσει στη Σαηεντολογία

Σεθ Ρόγκεν: Ο Τομ Κρουζ προσπάθησε να με μυήσει στη Σαηεντολογία

Ο Σεθ Ρόγκεν δηλώνει ευγνώμων που κατάφερε να «αποφύγει» τον Τομ Κρουζ , στην προσπάθειά του να τον μυήσει και να τον εντάξει στη Σαηεντολογία, όπως δήλωσε ο ίδιος σε μια συνέντευξή του το 2021, το βίντεο της οποίας βγήκε ξανά στη δημοσιότητα.

Στη συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό SiriusXM και στην εκπομπή του Χάουαρντ Στερν (Howard Stern), ο Σεθ Ρόγκεν αποκάλυψε τη συζήτηση που είχε με τον Τομ Κρουζ για τη Σαηεντολογία, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι «δεν ήξερα πώς να αντιδράσω με αυτά που άκουγα. Σκεφτόμουν “είναι σωστό να τα λέμε αυτά;”», δήλωσε ο ηθοποιός.

Μάλιστα, μαζί με τον Σεθ Ρόγκεν ήταν και ο Τζαντ Άπατοου (Judd Apatow), όταν συνάντησαν τον Τομ Κρουζ και κοιταζόντουσαν αμήχανα μεταξύ τους, επειδή δεν ήξεραν πώς να αποφύγουν όσα τους έλεγε ο σταρ του «Top Gun» χωρίς να προσηλυτιστούν στο τέλος.

«Δεν ξέρω αν είμαι… γενικά είμαι άτομο χωρίς μεγάλη θέληση και με αδύναμο μυαλό, οπότε υπέθεσα ότι σε μια μεγάλη κλίμακα ανθρώπων, κατάφεραν να πάρουν τον Τομ Κρουζ. Οπότε εγώ, τι πιθανότητες έχω;» συνέχισε να εξηγεί ο Σεθ Ρόγκεν.

«Δόξα τω Θεώ, επενέβη ο Τζαντ για να του πει “νομίζω είμαστε εντάξει. Ας μιλήσουμε για ταινίες”. Ουφ. Το αποφύγαμε και αυτό», πρόσθεσε ο Σεθ Ρόγκεν για την αμηχανία που είχε εκείνη τη στιγμή με τον Τομ Κρουζ. 

Με πληροφορίες από PageSix

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις