Lifestyle

Shaya: Μου κόστισε όταν διαλύθηκαν οι «Hi 5», ήταν καταπληκτικά τραγούδια και είχαν νόημα

«Μου λείπανε οι άλλες τέσσερις κοπέλες γύρω μου» συμπλήρωσε η Shaya
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Μου ήταν δύσκολο να σταθώ μόνη μου σε μια σκηνή» είπε η Shaya.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Buongiorno» και τη Ράνια Θεοδωρακοπούλου παραχώρησε η Shaya. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για τη ζωή, την καριέρα της, αλλά και τις Hi-5!

«Ήταν μία πάρα πολύ ωραία εμπειρία. Ήταν ένα σχολείο», είπε αρχικά η Shaya για τις Hi-5!

Η Shaya πρόσθεσε στη συνέχεια: «Χαίρομαι που ακόμα ο κόσμος τα ακούει και τους έρχονται ωραίες αναμνήσεις από τότε. Και επίσης ότι και η νεολαία, βλέπω ότι μεγαλώνουν και ξέρουν τα τραγούδια.

Μπορεί να μην μας ξέρουνε σαν άτομα, αλλά σαν τραγούδια τα έχουν ακουστά και ήτανε και καταπληκτικά τραγούδια, είχανε νόημα.

Μου κόστισε, διότι μετά που διαλυθήκαμε με τις Hi-5, μου ήταν δύσκολο να σταθώ σε μία σκηνή μόνη μου. Μου λείπανε οι άλλες τέσσερις κοπέλες γύρω μου».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα