Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Σία Κοσιώνη για Μπακογιάννη: Με τον Κώστα τα είπαμε και τα συμφωνήσαμε, ο καθένας στη δουλειά του

Σία Κοσιώνη για Μπακογιάννη: Με τον Κώστα τα είπαμε και τα συμφωνήσαμε, ο καθένας στη δουλειά του

Η Σία Κοσιώνη μίλησε «προσωπικά» στην Έλενα Κατρίτση και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον σύζυγό της, Κώστα Μπακογιάννη και τη σχέση τους σαν δημοσιογράφος – δήμαρχος.

Η Σία Κοσιώνη σε μία ιδιαίτερα αποκαλυπτική συνέντευξη στην Έλενα Κατρίτση μιλάει για όλα.

Σε απόσπασμα που έπαιξε στην εκπομπή MEGA Καλημέρα, η Σία Κοσιώνη αναφέρει μεταξύ άλλων: «Τα είπαμε και τα συμφωνήσαμε με τον Κώστα.

Διακριτικά εμείς είμαστε μαζί, αλλά δεν χρειάζεται να προβάλουμε την προσωπική μας ζωή. Ο καθένας στη δουλειά του, ο καθένας στο πιάτο του. Εσύ κάνεις αυτό κι εγώ κάνω αυτό».

Για το αν του ζητάει ρουσφέτια, η Σία Κοσιώνη λέει: «Να βοηθήσω ανθρώπους στη γειτονιά μας, π.χ. «Κυρία Κοσιώνη κοιτάξτε τη λακκούβα και τον δρόμο», φυσικά. Προφανώς, συνέχεια, κάθε μέρα. Τ’ ακούει ο δήμαρχος, τ’ ακούω κι εγώ μαζί. Αλλά είμαι και αποτελεσματική, τα διεκπεραιώνω.

Η Σία Κοσιώνη αναφέρεται, καλεσμένη στην εκπομπή της Έλενας Κατρίτση, μεταξύ άλλων, στην πορεία της στον χώρο της δημοσιογραφίας και της τηλεόρασης και δίνει τη δική της απάντηση σε όσους αμφισβητούν την επαγγελματική της ταυτότητα.

Η Σία Κοσιώνη μιλάει επίσης για τα ντιμπέιτ που γίνονται στη δουλειά και στο σπίτι, για «τα παράπονα στον δήμαρχο» και κάνει μία από τις ερωτήσεις που έχει σκοπό να θέσει στον Κώστα Μπακογιάννη, στην τελευταία της συνέντευξη πριν αποφασίσει να αφήσει το επάγγελμα, για να καταλάβει, όπως του έχει πει, τι σημαίνει σκληρή συνέντευξη.

Εκείνος, θυμάται την πρώτη τους συνάντηση, αποκαλύπτει ποιος υποχωρεί όταν διαφωνούν και αναφέρει όσα ξεχωρίζει σε εκείνη στους ρόλους της, ως επαγγελματία, συντρόφου και μητέρας.

Η Σία Κοσιώνη αποκαλύπτεται στην Έλενα Κατρίτση, την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου, στις 16:00, στην εκπομπή της ΕΡΤ1 «Προσωπικά».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις