Lifestyle

Σίσσυ Χρηστίδου: Η φωτογραφία με τον γιο της, Μιχαήλ – Άγγελο και το μήνυμα για τη γιορτή του

Μια όμορφη οικογενειακή στιγμή μοιράστηκε η γνωστή παρουσιάστρια

Η Σίσσυ Χρηστίδου ανέβασε μια φωτογραφία μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram όπου ευχήθηκε στον γιο της, Μιχαήλ Άγγελο για την ονομαστική του γιορτή.

Η Σίσσυ Χρηστίδου η οποία έχει αποκτήσει δύο γιους από τον γάμο της με τον Θοδωρή Μαραντίνη, στην φωτογραφία που επέλεξε, θέλησε να καλύψει το πρόσωπο του παιδιού της, ενώ όπως φαίνεται από το τοπίο, το στιγμιότυπο είναι τραβηγμένο στην Βαρκελώνη και το Πάρκο Γκουέλ, ένα από τα πιο γνωστά και πολυσύχναστα μέρη της καταλανικής πόλης.

«Χρόνια πολλά λατρεία μου» έγραψε χαρακτηριστικά η γνωστή παρουσιάστρια. 

sisi ristidou

Μάλιστα, η ίδια φαίνεται πολύ χαρούμενη και γεμάτη περηφάνεια για την ονοματική γιορτή του γιού της.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Η Κέιτ Γουίνσλετ κατακεραυνώνει πλαστικές επεμβάσεις και φάρμακα αδυνατίσματος: «Οι νέες γυναίκες δεν ξέρουν τι σημαίνει να είσαι όμορφη»
«Αν η αυτοεκτίμηση ενός ατόμου είναι τόσο συνυφασμένη με την εμφάνισή του, είναι τρομακτικό» λέει η σταρ του Τιτανικού και προειδοποιεί ότι οι νέες γυναίκες έχουν γίνει «εμμονικές» με την τελειότητα, θυσιάζοντας την αληθινή ομορφιά για likes
Κέιτ Γουίσνλετ