Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Σίσσυ Χρηστίδου και Θοδωρής Μαραντίνης μαζί στο «Ελ. Βενιζέλος» για τα παιδιά τους – Οι φωτογραφίες τους

Σίσσυ Χρηστίδου και Θοδωρής Μαραντίνης μαζί στο «Ελ. Βενιζέλος» για τα παιδιά τους – Οι φωτογραφίες τους

Με αναρτήσεις της στο Instagram, μάθαμε το απόγευμα της Κυριακής του Πάσχα 24/4 ότι η Σίσσυ Χρηστίδου αποφάσισε να βρεθεί στο Ντουμπάι με τους γιους της. Αυτό ήταν άλλωστε, όπως αποκάλυψε, το όνειρο του μεγαλύτερου της γιου Φίλιππου – Ραφαήλ.

Όπως επεσήμανε η πρώην σύζυγος του Θοδωρή Μαραντίνη ήταν και το πρώτο μεγάλο οικογενειακό ταξίδι έπειτα από δυο χρόνια, όπου λόγω πανδημίας είχαν περιοριστεί σε πιο κοντινούς περιορισμούς. Το TLIFE εντόπισε τη Σίσσυ Χρηστίδου μαζί με τους δύο γιους της στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Εκεί, όμως, βρισκόταν και ο πρώην σύζυγός, χωρίς να έχει γίνει γνωστό, αν ταξίδεψε μαζί τους ή απλά βρέθηκε στο σημείο για να τους αποχαιρετήσει.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sissy (@sissychristidou)

Οι δυο τους, μπορεί το 2019 έπειτα από 14 χρόνια κοινής πορείας να αποφάσισαν να χωρίσουν, ωστόσο μέχρι σήμερα διατηρούν άψογες σχέσεις και φροντίζουν να είναι πάντα ενωμένοι για χάρη των δυο παιδιών τους.

Το TLIFE εξασφάλισε κάποιες φωτογραφίες από την ώρα που η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης με τα δυο τους παιδιά βρέθηκαν στο γκισέ για τον έλεγχο των εισιτηρίων τους.

Δείτε τις φωτογραφίες:

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις