Lifestyle

Σίσσυ Χρηστίδου – Θοδωρής Μαραντίνης: Απολαμβάνουν τα ηλιοβασιλέματα της Σαντορίνης [vid]

Η Σίσσυ Χρηστίδου ήταν εκείνη που ανακάλυψε πρώτη τη μαγεία του YouTube φτιάχνοντας πριν από λίγους μήνες το δικό της κανάλι και δεν άργησε να παρασύρει σε αυτόν και τον σύζυγό της, Θοδωρή Μαραντίνη.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μετά τους δύο πρώτους μεγάλους σταθμούς, που ήταν η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη, σειρά είχε η Σαντορίνη. Το πανέμορφο νησί του Αιγαίου αποτελεί αγαπημένο προορισμό του ζευγαριού και δεν θα μπορούσε να λείπει από το Visit My Greece. Ξεκίνησαν όμως με ένα βίντεο που μας δείχνουν τα πιο υπέροχα ηλιοβασιλέματα του ελληνικού νησιού.

Διαβάστε περισσότερα στο TLIFE.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
«Οδύσσεια»: Το τελευταίο επίσημο τρέιλερ της ταινίας του Κρίστοφερ Νόλαν πριν την πρεμιέρα στις 17 Ιουλίου
Με διάρκεια 2 λεπτά και 30 δευτερόλεπτα, οι εικόνες στο νέο τρέιλερ εναλλάσσονται ανάμεσα σε φουρτουνιασμένες θάλασσες, εντυπωσιακά πεδία μάχης και σκηνές σφοδρών συγκρούσεων
Καρέ από το νέο τρέιλερ της ταινίας