Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Σίσσυ Χρηστίδου – Θοδωρής Μαραντίνης: Καταδικάστηκε ο τραγουδιστής γιατί δεν κατέβαλε διατροφή για τα παιδιά τους

Σίσσυ Χρηστίδου – Θοδωρής Μαραντίνης: Καταδικάστηκε ο τραγουδιστής γιατί δεν κατέβαλε διατροφή για τα παιδιά τους

Η Σίσσυ Χρηστίδου και Θοδωρής Μαραντίνης συναντήθηκαν στα δικαστήρια σήμερα το πρωί (04.10.2022) καθώς ο τραγουδιστής δεν είχε καταβάλει το απαιτούμενο ποσό για την διατροφή των παιδιών τους.

Το πρώην ζευγάρι βρέθηκε στο κτίριο της πρώην Σχολής Ευελπίδων, καθώς ο Θοδωρής Μαραντίνης των Onirama φέρεται να μην πλήρωσε το απαιτούμενο χρηματικό ποσό που έχει οριστεί για τη διατροφή των δύο τους παιδιών του με την Σίσσυ Χρηστίδου.

Γι’ αυτόν τον λόγο, η παρουσιάστρια του Mega προχώρησε σε αγωγή για παραβίαση προς διατροφή υποχρεώσεως κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή. Είχε μάλιστα στο πλευρό της, τους κουμπάρους της, Παύλο Σταματόπουλο και Χριστίνα Κοντοβά.

Μετά την ολοκλήρωση της δίκης, ο εισαγγελέας πρότεινε ποινή 12 μηνών φυλάκισης με 3ετή αναστολή για τον Θοδωρή Μαραντίνη.

Εξερχόμενη από τη δικαστική αίθουσα, η Σίσσυ Χρηστίδου αρνήθηκε ευγενικά να κάνει την οποιαδήποτε δήλωση στους δημοσιογράφους. «Δεν θέλω να μιλήσω καθόλου γι’ αυτό. Ζητώ συγγνώμη ειλικρινά γιατί κάνετε αυτό που κάνουμε κι εμείς. Δεν θέλω, δεν θέλω» είπε η παρουσιάστρια.

Πρόσφατα η Σίσσυ Χρηστίδου είχε μιλήσει στο περιοδικό ΟΚ! για το διαζύγιο από τον Θοδωρή Μαραντίνη. «Δεν πίστευα ποτέ ότι θα πάρω στη ζωή μου αυτή την απόφαση. Δεν υπήρχε αυτό το πλάνο στο μυαλό μου. Όμως η ζωή αλλάζει, οι άνθρωποι αλλάζουν, οι σχέσεις μεταβάλλονται, οπότε προσπάθησα να το αντιμετωπίσω με κατανόηση απέναντι στον εαυτό μου και να μην το πάρω ως προσωπική αποτυχία. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να το καταφέρεις, γιατί έτσι αισθάνεσαι ότι έχεις αποτύχει σε ένα πάρα πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής σου. Όταν παντρεύεσαι, δεν υπολογίζεις να χωρίσεις, αλλά ότι θα είσαι με τον άλλο μια ζωή» είχε πει μεταξύ άλλων.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις