Lifestyle

Σίσσυ Χρηστίδου: Το σχόλιο με νόημα μετά τη δικαστική διαμάχη με τον Θοδωρή Μαραντίνη

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η τελευταία εβδομάδα ήταν δύσκολη για τη Σίσσυ Χρηστίδου, καθώς βρέθηκε στο δικαστήριο για να αντιμετωπίσει τον πρώην σύζυγό της, Θοδωρή Μαραντίνη, διεκδικώντας τη διατροφή των παιδιών της, που -όπως υποστηρίζει- δεν της έχει καταβάλει για μεγάλο χρονικό διάστημα. 

Στην έναρξη της σημερινής της εκπομπής η Σίσσυ Χρηστίδου, αφού καλημέρισε τους τηλεθεατές της, πέταξε και μια ατάκα όλο νόημα.

«Καλημέρα, καλημέρα. Καλωσήρθατε στην παρέα μας. Χαρούμενο Σαββατοκύριακο να έχουμε. Τι να σας πω κι εγώ τώρα… Ευτυχώς δε χρειάζεται να λέμε πολλά. Καταλαβαίνετε πολύ περισσότερο από μόνοι σας».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Πάνος Μουζουράκης για Γιώργο Μαζωνάκη: «Μπορεί να μας βλέπει και να λέει, τι κάνεις ρε, εγώ πέθανα κι εσύ κάνεις συναυλίες;»
«Κατηγορηθήκαμε ότι δεν ανεβάσαμε κάτι στα social media - Λες και είμαστε υποχρεωμένοι να διαχειριστούμε τη θλίψη και το πένθος μας και να το κάνουμε δημόσιο», είπε ο τραγουδιστής
Ο Γιώργος Μαζωνάκης με τον Πάνο Μουζουράκη
12
Ατζούν Ιλιτζαλί για Γιώργο Μαζωνάκη: Αναπαύσου εν ειρήνη αγαπημένε μου φίλε, θα θυμάμαι πάντα τη μεγάλη σου καρδιά
«Μοιάζει σαν χθες, όταν πριν από 10 χρόνια στην Κρήτη σου ζήτησα για πρώτη φορά να γίνεις coach στο The Voice of Greece» γράφει, ανάμεσα σε άλλα, σε ανάρτησή του ο Τούρκος παραγωγός
Ατζούν Ιλιτζαλί