Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Σκάρλετ Γιόχανσον: Αυτό είναι το όνομα του νεογέννητου γιου της

Σκάρλετ Γιόχανσον: Αυτό είναι το όνομα του νεογέννητου γιου της

Την είδηση ότι η Σκάρλετ Γιόχανσον και ο Κόλιν Τζοστ απέκτησαν έναν υγιέστατο αγοράκι επιβεβαίωσε ο ευτυχισμένος πατέρας. Σημειώνεται πως μόλις πριν λίγες μέρες έγινε γνωστό ότι η Γιόχανσον ήταν έγκυος, ενώ την Τετάρτη ο Τζοστ με μία ανάρτησή του στο Facebook αποκάλυψε ότι το παιδί έχει ήδη γεννηθεί.

Ο Κόλιν Τζοστ μάλιστα αποκάλυψε και το όνομα του μωρού. Ο ίδιος έγραψε: «OΚ, OΚ, κάναμε ένα αγοράκι. Το όνομά του είναι Cosmo. Τον αγαπάμε πάρα πολύ». Οι δυο τους φαίνεται πως κατάφεραν να κρατήσουν το γεγονός ότι η Σκάρλετ Γιόχανσον ήταν έγκυος μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η Σκάρλετ Γιόχανσον έχει ακόμη μια κόρη 6 ετών από τον πρώην σύζυγό της, Romain Dauriac ενώ αυτό είναι το πρώτο της παιδί με τον τωρινό της σύζυγο.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Οκτώβριο του 2020. Η Σκάρλετ Τζοχάνσον βρέθηκε στο επίκεντρο δημοσιευμάτων στις αρχές Ιουνίου, όταν δεν παρευρέθηκε στις εκδηλώσεις για την πρώτη προβολή της ταινίας «Black Widow».

Έτσι, άρχισαν να κυκλοφορούν φήμες για ενδεχόμενη εγκυμοσύνη. Στη συνέχεια επέλεξε να κάνει εμφανίσεις μέσω διαδικτύου δίνοντας και συνέντευξη στο «Tonight Show» με το πλάνο να είναι πάνω από τους ώμους της.

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις