Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Σμαράγδα Καρύδη για Φεστιβάλ Καννών: Για να προλάβω ντύθηκα στην τουαλέτα του ξενοδοχείο

Σμαράγδα Καρύδη για Φεστιβάλ Καννών: Για να προλάβω ντύθηκα στην τουαλέτα του ξενοδοχείο

Στην κάμερα της εκπομπής «Τι Λες Τώρα!» και στον Κωνσταντίνο Αρκά μίλησε η ηθοποιός και παρουσιάστρια Σμαράγδα Καρύδη.

Η Σμαράγδα Καρύδη, μπροστά στην κάμερα, αποκάλυψε τα ευτράπελα πίσω από τη φετινή της εμφάνιση στο φεστιβάλ των Καννών αλλά και την επιστροφή του Celebrity Game Night στο MEGA.

Η ηθοποιός δηλώνει αρχικά πως βιώνει ίσως την πιο πρωτόγνωρη φάση της ζωής της και όχι τόσο, τη πιο δημιουργική καθώς έχουν υπάρξει και άλλες περίοδοι, όπου είχε αρκετή δουλειά, όπως λέει.

Αναφορικά με την παρουσία της στο φετινό φεστιβάλ των Καννών, λέει πως ήταν μεγάλη τιμή να κάνει η ταινία τους παγκόσμια πρεμιέρα εκεί.

«Μας άρεσε πολύ η ταινία και συγκινηθήκαμε γιατί για όλους μας ήταν η πρώτη φορά» συμπληρώνει.

Η ηθοποιός αποκάλυψε πως παρ’ ολίγον να χάσει το κόκκινο χαλί, καθώς καθυστέρησε να φτάσει στον χώρο. Και όταν τα κατάφερε όπως λέει, τις έκλεισαν κάποιοι το δρόμο και έβλεπε τους συναδέρφους της από μακριά να αποχωρούν.

«Με έπιασε απελπισία» αναφέρει.

«Για να προλάβω ντύθηκα στην τουαλέτα του ξενοδοχείου. Μπήκα τελευταία στιγμή ιδρωμένη αλλά χαρούμενη που τα κατάφερα» περιγράφει.

Στη συνέχεια, η Σμαράγδα Καρύδη μίλησε για την νέα ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί, με τίτλο «Car Sharing», και όπως εξηγεί είναι ένα road movie γαλλογερμανικής παραγωγής.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις