Lifestyle

Σμαράγδα Καρύδη – Θοδωρής Αθερίδης: Ερωτευμένοι στην Επίδαυρο! [pics]

Ο Θοδωρής Αθερίδης και η Σμαράγδα Καρύδη βρέθηκαν στην Επίδαυρο για να παρακολουθήσουν την παράσταση "Οιδίπους Τύραννος".
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η Σμαράγδα Καρύδη και ο Θοδωρής Αθερίδης αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz! Η σχέση τους μετρά πολλά χρόνια ωστόσο εκείνοι αποφεύγουν να μιλάνε για αυτό, καθώς θέλουν να κρατήσουν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Αυτός είναι και ο λόγος που σπάνια συνοδεύει ο ένας τον άλλον σε μεγάλες, δημόσιες εκδηλώσεις ή σε θεατρικές πρεμιέρες. Ωστόσο, όσον αφορά τη σχέση τους, πάντα ο  ένας βρίσκεται πάντα στο πλευρό του άλλου και τον στηρίζει σε ότι και αν κάνει.

Διαβάστε περισσότερα στο tlife.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα