Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Σοφία Αλιμπέρτη: Είχα σχέση 7 χρόνια και μαθεύτηκε όταν χώρισα

Σοφία Αλιμπέρτη: Είχα σχέση 7 χρόνια και μαθεύτηκε όταν χώρισα

Η Σοφία Αλιμπέρτη υποδέχτηκε τη Φαίη Σκορδά και το «Πρωινό μας» στην Πάρο, και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις σχέσεις που είχε στο παρελθόν.

Η Σοφία Αλιμπέρτη, σε μία σπάνια συνέντευξη, ξενάγησε τη Φαίη Σκορδά στην Πάρο, όπου «αποσύρθηκε» μετά την απόφασή της να αποχωρήσει από την τηλεόραση, ξεκινώντας μια νέα καθημερινότητα στο νησί.

«Ήθελα να δω αρχικά πως θα είναι η ζωή μου εδώ στην Πάρο. Μου αρέσει η ζωή εδώ έχει μια ποιότητα, εδώ και το τίποτα έχει ποιότητα, ενώ στην Αθήνα το τίποτα μεταφράζεται σε άγχος, στρες, μεγεθύνονται όλα.

Εδώ αλλάζουν οι ρυθμοί σου, τα θέλω σου. Το ήθελα πάντα να εγκατασταθώ εδώ», είπε η Σοφία Αλιμπέρτη για την απόφασή της να ζήσει στην Πάρο.

«Όταν σταμάτησα την τηλεόραση είπα: Θέλω να ζήσω. Δεν μπορούσα να πάω σε μια παραλία και ήταν ο paparazzi πίσω από τον θάμνο, ήμουν από 12 ετών στην τηλεόραση, φτάνει», εξομολογήθηκε η Σοφία Αλιμπέρτη.

Σχολιάζοντας όσα έχουν γραφτεί κατά καιρούς για την προσωπική της ζωή, η Σοφία Αλίμπέρτη αναφέρθηκε στη μακροχρόνια σχέση η οποία δεν έγινε ποτέ γνωστή.

«Είχα σχέσεις που δεν τις έμαθε ποτέ κανείς. Οριακά η δική μου γενιά δεν είχε αυτή την ευκολία με τα social (…)

Είχα σχέση 7 χρόνια και δεν μαθεύτηκε ποτέ, μόνο όταν τελείωσε. Έχουν γράψει για μένα πράγματα που δεν τα έχω ζήσει ποτέ και δεν τους ξέρω κιόλας τους ανθρώπους και πράγματα που έχω ζήσει, δεν τα έχει πάρει κανείς χαμπάρι», αποκάλυψε η Σοφία Αλιμπέρτη.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις