Τρίτη, 7 Μαΐ
23oC Αθήνα

Σοφία Αρβανίτη: Μέχρι σήμερα βιώνω ανήθικες προτάσεις, επιχειρηματίας υπήρξε πολύ διαχυτικός μαζί μου

Σοφία Αρβανίτη: Μέχρι σήμερα βιώνω ανήθικες προτάσεις, επιχειρηματίας υπήρξε πολύ διαχυτικός μαζί μου
Φωτογραφία NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ

Η αγαπημένη τραγουδίστρια Σοφία Αρβανίτη, μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα του «MEGA Καλημέρα», και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή, ενώ απάντησε και σε ερωτήσεις σχετικά με την εμφάνισή της.

Όπως αποκάλυψε η ίδια, οι ρυτίδες την αγχώνουν από νεαρή ηλικία. «Δεν μου αρέσει να γερνάω. Δεν ένιωθα sex symbol, αλλά ένα νόστιμο κορίτσι», ανέφερε χαρακτηριστικά η Σοφία Αρβανίτη.

«Μέχρι σήμερα βιώνω ανήθικες προτάσεις. Επιχειρηματίας υπήρξε πολύ διαχυτικός μαζί μου», αποκάλυψε σχετικά με τις επαγγελματικές της συνεργασίες.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο… «ξενέρωμά» της με το τραγούδι «Ζάρι» της Μαρίνας Σάττι, με το οποίο θα εκπροσωπήσει η νεαρή τραγουδίστρια την Ελλάδα στην Eurovision 2024.

«Βρήκε ένα τραγούδι, έβαλε κάποια από τα συστατικά που συνηθίζει να βάζει στις παραγωγές της, και έφερε αυτό το αποτέλεσμα», είπε η Σοφία Αρβανίτη.

«Με τον Μιχάλη Ρακιντζή έχουμε γράψει ιστορία. Έχω ακόμα έρωτα με τον Μιχάλη, είμαστε φίλοι», είπε η τραγουδίστρια, ενώ εξήγησε και τους λόγους που δεν απέκτησε παιδιά: «Αυτοί οι χρόνοι έχουν παρέλθει, έχω βγει από αυτό. Βλέπω αυτό που έρχεται, δεν βλέπω το παρελθόν, βλέπω αυτό που έρχεται στην οικογένεια», είπε.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις