Lifestyle

Σοφία Καρβέλα: Οικογενειακές βόλτες στη Νέα Υόρκη!

Δεν σταματά να περνά χρόνο με τον γιο της και τον σύζυγό της Θανάση...

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μια ευτυχισμένη οικογένεια είναι η Σοφία Καρβέλα και ο Θανάσης Πανουργιάς. Το ζευγάρι δεν αποχωρίζεται στιγμή τον μικρό Νίκο και όποτε βρεθεί χρόνος κάνουνόλοι μαζί τις βόλτες τους.

Αυτήν τη φορά οι τρεις τους πήραν το μετρό της Νέας Υόρκης κι έκαναν μια διαφορετική βόλτα. Η σχεδιάστρια, μάλιστα, δεν σταματά να απαθανατίζει τις ωραίες στιγμές που περνά με τον μπέμπη της, ο οποίος έχει μεγαλώσει και περπατάει!

Μάθε περισσότερα στο TLIFE

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Η επιστροφή του Τιμ Ρόμπινς στο σινεμά μαζί με την Έμα Στόουν και τον Κρις Πάιν στην ταινία «The Catch»
Ο Τιμ Ρόμπινς γνωστός για τις εμβληματικές ερμηνείες του στις ταινίες «Τελευταία Έξοδος: Ρίτα Χέιγουορθ», «Σκοτεινό Ποτάμι» και «The Player», επιστρέφει στο σινεμά μετά το «Dark Waters»
Emma Stone