NewsIT
23:12 Παρασκευή 26 Ιουνίου 2026

Σοφία Βογιατζάκη και Αποστολία Ζώη αναβίωσαν σκηνή από το «Είσαι το ταίρι μου» – Το απολαυστικό βίντεο που ανέβασαν

Στο βίντεο οι δύο γυναίκας έχουν μπει στον ρόλο της «Στέλλας» και της «Τούλας» από την αγαπημένη σειρά

Σοφία Βογιατζάκη και Αποστολία Ζώη

Μια απολαυστική στιγμή χάρισαν στους διαδικτυακούς τους φίλους η Σοφία Βογιατζάκη και η Αποστολία Ζώη, αναβιώνοντας μία από τις πιο αγαπημένες σκηνές της σειράς «Είσαι το ταίρι μου», που μέχρι σήμερα παραμένει αξέχαστη.

Η Σοφία Βογιατζάκη φόρεσε ξανά, έστω και για λίγο, τον ρόλο της «Τούλας», που είχε υποδυθεί πριν από 25 χρόνια, ενώ η Αποστολία Ζώη μπήκε στη θέση της τηλεοπτικής «Στέλλας», τον χαρακτήρα που είχε ερμηνεύσει η Βίκυ Σταυροπούλου.

Στο βίντεο που ανέβασε η τραγουδίστρια στο Instagram, η «Στέλλα» σηκώνεται να χορέψει μόλις ακούγονται τα πρώτα μουσικά όργανα. Τότε η «Τούλα» τη σταματά με την ατάκα: «Κάτσε μωρή, με το πους ακούς κλαρίνο αμέσως…», με τις δύο τους να συνεχίζουν έναν χιουμοριστικό διάλογο.

Πάνω στο βίντεο αναγράφεται η φράση: «Είναι επίσημο: ξεκίνησε η σεζόν των πανηγυριών».

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version