Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Σον Πεν: Δεν επιστρέφει στο «Gaslit», αν δεν κάνουν όλοι εμβόλιο κατά του κορονοϊού

Σον Πεν

Ο Σον Πεν αρνείται να επιστρέψει στα γυρίσματα της σειράς «Gaslit» εάν πρώτα δεν εμβολιαστούν κατά της του κορονοϊού όλοι όσοι συμμετέχουν στην παραγωγή. Η θέση του γνωστού ηθοποιού ενισχύεται από το γεγονός ότι στην Καλιφόρνια αυξάνονται καθημερινά τα κρούσματα της Covid-19 με την μετάλλαξη «Δέλτα». 

Όπως σημειώνει το «The Hollywood Reporter», ο Σον Πεν, που έχει εμβολιαστεί πλήρως και ήταν στις Κάννες, όπου έκανε πρεμιέρα η ταινία του «Flag Day», προσφέρθηκε να βοηθήσει ώστε να ενισχυθούν οι δωρεάν εμβολιασμοί κατά του κορονοϊού μέσω του μη κερδοσκοπικού οργανισμού CORE.

Η παραγωγή Gaslit υπόκειται ήδη σε περιορισμούς της Ζώνης Α, όπου οι παραγωγοί είναι υποχρεωμένοι να εμβολιάσουν το cast τα μέλη της παραγωγής. Σύμφωνα με τα τρέχοντα πρωτόκολλα ασφάλειας, οι πολιτείες χωρίζονται σε διαφορετικές «ζώνες» ανάλογα με την επιδημιολογική κατάσταση της περιοχής. Στη Ζώνη Α είναι η περιοχή όπου το καστ και το τα μέλη του συνεργείου πρέπει να εργάζονται πολύ κοντά, συχνά χωρίς μάσκες και μέτρα προστασίας.

Έτσι ο Πεν ζητά να εφαρμοστούν οι αυστηρότεροι κανόνες για τα άτομα που έρχονται κοντά του.

Το «Gaslit» είναι μια από τις πολυαναμενόμενες σειρές, η οποία καταπιάνεται με το σκάνδαλο Γουότεργκεϊτ, αλλά με μια «μοντέρνα προσέγγιση», εστιάζοντας στις άγνωστες ιστορίες και τα ξεχασμένα πρόσωπα.

Στη σειρά παίζουν ακόμα η Τζούλια Ρόμπερτς, Σέι Γουίγκαμ, Ντάρμπι Καμπ, Μπέτι Γκίλπιν και Νταν Στίβενς.

Τη σειρά θα σκηνοθετήσει ο Ματ Ρος.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις