Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Σωτήρης Σκορδαλός: Ο Δημήτρης Μητροπάνος ήταν άρρωστος, κατέβαινε κάτω και έσκιζε

Σωτήρης Σκορδαλός: Ο Δημήτρης Μητροπάνος ήταν άρρωστος, κατέβαινε κάτω και έσκιζε

Ο μοναδικός Δημήτρης Μητροπάνος, μέσα από τις αφηγήσεις των φίλων και των συνεργατών του. Άγνωστες ιστορίες από την καριέρα του αλλά και από την καθημερινότητά του.

«Για εμένα ήταν ο σημαντικότερος άνθρωπος που έχω γνωρίσει σε αυτόν το χώρο. Τα 3 χρόνια που μπήκε στη ζωή μου, μου άλλαξε όλη την κοσμοθεωρία.

Έχω επιλέξει να κάνω οδηγό μου την συμβουλή του πως οι καλλιτέχνες δίνουν αξία στους χώρους, και όχι οι χώροι στους καλλιτέχνες», αναφέρει η Πέγκυ Ζήνα για τον Δημήτρη Μητροπάνο.

«Ήταν ο πρώτος που έμαθε για την εγκυμοσύνη μου. Το θεώρησε γούρι να το ανακοινώσει από το μικρόφωνο σε 3000 άτομα. Για εμένα δεν είναι τίποτα παρελθόν από τον Δημήτρη Μητροπάνο, το βουνό μου. Είναι εδώ».

Ο μουσικός Σωτήρης Σκορδαλός, θυμάται για τον Δημήτρη Μητροπάνο: «Από την πρώτη μέρα κατάλαβα ότι είναι φίλος και αδερφός μου, έτσι ένιωθε και εκείνος. Τον συμπαθούσαν στους 10 οι 11. Δεν αγάπησε ποτέ του το χρήμα.

Ερχόντουσαν πολλοί στο μαγαζί και του έλεγαν ‘’αδερφέ έχω πρόβλημα’’ κι εκείνος τους έδινε χρήματα. Είχε πάθος με τον Ολυμπιακό. Το απόγευμα όταν πίναμε τον καφέ μας βλέπαμε την ‘’Λάμψη’’».

«Ήταν άρρωστος αλλά η ένταση του έβγαινε σα να ήταν υγιέστατος, κατέβαινε κάτω και έσκιζε. Η αγάπη και η δύναμη του ήταν να κατεβεί να τραγουδήσει, και το έκανε με επιτυχία.

Κάνεις δεν έπαιρνε χαμπάρι πως θα ήταν μετά το τραγούδι», κατέληξε για τον Δημήτρη Μητροπάνο.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις