Σάββατο, 24 Φεβ.
16oC Αθήνα

Σπύρος Μαρτίκας: Λίγος ο Άρης Σοϊλέδης – Ξέρει αν έχει εκθέσει την γυναίκα του στο πανελλήνιο

Σπύρος Μαρτίκας: Λίγος ο Άρης Σοϊλέδης – Ξέρει αν έχει εκθέσει την γυναίκα του στο πανελλήνιο

Μεγαλώνει η κόντρα ανάμεσα στον Σπύρο Μαρτίκα και τον Άρη Σοϊλέδη με αφορμή τα όσα είπε ο πρώτος για την Μαρία Αντωνά, ότι δεν κατάφερε να την αναγνωρίσει χωρίς μακιγιάζ. Η δήλωση αυτή ενόχλησε τον Άρη Σοϊλέδη που έδωσε μια ιδιαίτερα αιχμηρή απάντηση.

Σειρά είχε ο Σπύρος Μαρτίκας που μίλησε στην εκπομπή «Γεια σου» λέγοντας πως: «Τον Άρη επειδή τον γνωρίζω πολύ καλά και επειδή το τηλέφωνο μάλλον δεν χτυπάει, η αγωνία μεγαλώνει και η ψυχραιμία υποχωρεί. Είναι πολύ λίγος να μιλάει για την παιδεία μου και αν είμαι σεξιστής ή μισογύνης.

Μπορείτε να ρωτήσετε όλες τις γυναίκες στη ζωή μου, η Βρισηίδα λέει ότι είναι η πιο ευτυχισμένη δίπλα μου. Αυτά δηλώνουν υποκρισία. Ξέρει πολύ καλά αν έχει εκθέσει ο ίδιος ο Άρης τη γυναίκα του στο πανελλήνιο. Απλά το τηλέφωνο δεν χτυπάει και η αγωνία μεγαλώνει.

Αν εγώ προσέβαλα την καλαισθησία, τολμούσα να προσβάλω την καλαισθησία κάποιου… δε θα το έκανα ποτέ. Προσέχω πολύ τα λεγόμενά μου. Αν το τολμούσα με άσχημο τρόπο, δεν θα το έκανα ποτέ στη ζωή μου. Απλά δεν την αναγνώρισα» ανέφερε ο Σπύρος Μαρτίκας.

 

«Είναι καθαρά υποκειμενικό αν είναι ωραίο κάτι ή όχι. Αντιμετωπίζω μεγάλη υποκρισία και μεγάλο φθόνο. Κάποιος να τολμήσει να παρερμηνεύσει λεγόμενα για να εκδηλώσει φθόνο. Είναι φθόνος επειδή δεν αναγνώρισα κάποιον να ακούω ότι είμαι μισογύνης και σεξιστής. Για όνομα του Θεού. Με ευτυχισμένες γυναίκες στο περιβάλλον μου…Η Βρισηίδα καυχιέται και είναι χαρούμενη που ζει ευτυχισμένη. Θα ζούσε ευτυχισμένη με κάποιον τέτοιο άνθρωπο δίπλα της;» είπε ο Σπύρος Μαρτίκας.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις