Δευτέρα, 29 Απρ.
22oC Αθήνα

Σπύρος Μπιμπίλας για θάνατο Μανώλη Γεωργιάδη: Ο κόσμος γελούσε, νόμιζε ότι ήταν μέρος της παράστασης

Σπύρος Μπιμπίλας για θάνατο Μανώλη Γεωργιάδη: Ο κόσμος γελούσε, νόμιζε ότι ήταν μέρος της παράστασης

Για τις δραματικές στιγμές που εκτυλίχθηκαν στο θέατρο όταν κατά την διάρκεια  παράστασης άφησε την τελευταία του πνοή ο ηθοποιός Μανώλης Γεωργιάδης μίλησε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Την είδηση του θανάτου του ηθοποιού Μανώλη Γεωργιάδη είχε κάνει γνωστή ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος μάλιστα ήταν στη διπλανή αίθουσα του θεάτρου και αντιλήφθηκε ότι κάτι είχε συμβεί.

Μιλώντας στην Espresso ο Σπύρος Μπιμπίλας περιέγραψε τα τραγικά γεγονότα. «Ήμασταν στην πάνω αίθουσα του θεάτρου όταν ξαφνικά ακούσαμε ουρλιαχτά. Πιστεύαμε πως ήταν μέρος της παράστασης και μάλιστα σχολιάσαμε ότι δεν έχει καθόλου ηχομόνωση το θέατρο για να ακουστεί τόσο έντονα όλο αυτό. Λίγα λεπτά μετά βλέπουμε το ασθενοφόρο και μια αναταραχή στον χώρο. Δυστυχώς, πέθανε πάνω στη σκηνή ο συνάδελφός μας. Παγώσαμε όλοι».

Στη συνέχεια ο ηθοποιός πρόσθεσε: «Μπροστά στο σκηνικό του θανάτου του συναδέλφου μας βρισκόταν η συνάδελφος Τριαντάφυλλη Μπουτεράκου, η οποία, όπως μας είπε έντρομη αργότερα, όταν ο αδικοχαμένος Μανώλης Γεωργιάδης σωριάστηκε κάτω, όλοι θεώρησαν ότι ήταν μέρος της παράστασης. Άρχισε, μάλιστα, ο κόσμος να γελάει. Μόλις συνειδητοποίησαν τι είχε συμβεί, πάγωσε όλο το κοινό».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις