Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Σταμάτης Φασουλής για το θάνατο της Αλίκης Βουγιουκλάκη: Περιμέναμε σε διπλανό δωμάτιο, η Νόνικα Γαληνέα ήταν ακίνητη για 24 ώρες

Σταμάτης Φασουλής για το θάνατο της Αλίκης Βουγιουκλάκη: Περιμέναμε σε διπλανό δωμάτιο, η Νόνικα Γαληνέα ήταν ακίνητη για 24 ώρες

Τις τελευταίες στιγμές της Αλίκης Βουγιουκλάκη περιέγραψε ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης, Σταμάτης Φασουλής. Ο ίδιος σημείωσε πως «ήταν μια περίεργη νύχτα» και εξομολογήθηκε πως του «στοίχισε πάρα πολύ προσωπικά. Για χρόνια, δεν ήξερα πόσο την αγαπούσα».

Ο Σταμάτης Φασουλής και η Μίρκα Παπακωνσταντίνου μίλησαν στον Τάσο Τρύφωνος στην κυπριακή τηλεόραση με τον σκηνοθέτη να μιλά για τη μακρόχρονη σχέση του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, την βοήθεια που του πρόσφερε καθώς και τις τελευταίες της στιγμές.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σταμάτης Φασουλής εξομολογήθηκε πως «είχα πολύ ιδιαίτερη σχέση με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, με βοήθησε πάρα πολύ σαν άνθρωπο. Στις δύσκολες στιγμές της ζωής μου μού συμπαραστάθηκε όσο κανείς με έναν τρόπο συγκλονιστικό. Μου προσέφερε την ζωή της απροκάλυπτα για να με συνεφέρει όταν είχα πέσει και ήμουν στα τάρταρα».

«Δεν πληροφορήθηκα τον θάνατο της… Ήμουν δίπλα στο Ιατρικό Κέντρο. Ήμασταν στο διπλανό δωμάτιο. Θυμάμαι πως ήταν ο Μάριος Πλωρίτης, η Κάτια Δανδουλάκη, η Νόνικα Γαληνέα, ο Λάκης Λαζόπουλος, εγώ και η Νινέτα Λεμπέση σε έναν διπλανό θάλαμο και στο τέλος, γιατί ήμασταν όλη τη νύχτα, είχαμε στρώσει κάτω κουβέρτες κάπως να καθίσουμε. Εκτός από την Νόνικα, η οποία κάθισε 24 ώρες με το ταγιέρ και την τσάντα ακίνητη σαν φόρο τιμής. Την περιμέναμε. Εγώ το πρωί έφυγα για να κάνω ένα μπάνιο και με πήρε τηλέφωνο, δεν θυμάμαι ποιος, “μόλις έφυγες, έγινε” μου είπε. Ήταν ένα περίεργο βράδυ γιατί περνούσαμε από κλάματα σε γέλια που θυμόμασταν για τη ζωή της, κάποια στιγμή τραγουδήσαμε την “Μικρή Νεφέλη” με τον Λάκη» είπε ο Σταμάτης Φασουλής.

«Μου στοίχισε πάρα πολύ προσωπικά. Για χρόνια, δεν ήξερα πόσο την αγαπούσα. Δεν ήξερα. Και εγώ μετά το ανακάλυψα. Νόμιζα ότι της χρωστάω πράγματα αλλά ότι η αγάπη μου ήταν λίγο κουτσή. Με το φευγιό της, όμως, ανακάλυψα ότι την αγαπάω πάρα πολύ» συμπλήρωσε ο Σταμάτης Φασουλής. 

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις