Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Σταμάτης Γαρδέλης: Στο νοσοκομείο μετά το κρατητήριο – «Πονάει ο ώμος μου, το χέρι μου»

Σταμάτης Γαρδέλης: Στο νοσοκομείο μετά το κρατητήριο – «Πονάει ο ώμος μου, το χέρι μου»
NDP

Τέλος δεν έχουν οι περιπέτειες για τον Σταμάτη Γαρδέλη. Ο ηθοποιός κατήγγειλε την Πέμπτη (29.02.2024) ότι πήγε στο νοσοκομείο, μετά την κράτησή του στο αστυνομικό τμήμα Αιγάλεω όπου – σύμφωνα με τον ίδιο – υπέστη σωματική βία με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» ο ηθοποιός Σταμάτης Γαρδέλης είπε πως έκανε ακτινογραφία, δηλώνοντας πως του άσκησαν βία αστυνομικοί κατά την κράτησή του.

«Θα τα πούμε όλα στην ώρα τους. Δεν είμαι καλά. Θέλω να πάω σπίτι μου. Πονάει ο ώμος μου, το χέρι μου. Χρειάζομαι λίγο χρόνο», ανέφερε ο Σταμάτης Γαρδέλης.

«Οι αστυνομικοί χρησιμοποιούν βία μόνο εάν κάποιος αντισταθεί», δηλώνει ο Σταύρος Μπαλάσκας που σχολιάζει όσα συνέβησαν με τον Σταμάτη Γαρδέλη μετά από την καταγγελία του για τραυματισμό στο χέρι που προκλήθηκε κατά τη σύλληψή του.

Την Τετάρτη (28.02.2024) ο Σταμάτης Γαρδέλης, αφού αφέθηκε ελεύθερος, είχε κάνει δηλώσεις στην εκπομπή T-live με την Τατιάνα Στεφανίδου όπου μίλησε αναλυτικά για την κράτησή του, αλλά και για τις εξελίξεις με το πρόστιμο του Δασαρχείου και της Πολεοδομίας για το σπίτι του στο Πόρτο Γερμενό.

«Πρώτη φορά στο κρατητήριο και με κλείδωσαν μέσα. Δεν με άφηναν να πάρω τηλέφωνο, επικοινωνούσα με το ζόρι με τον δικηγόρο μου. Έφεραν την αστυνομία και μου στραμπούληξε το χέρι. Δεν έφερα καμία αντίσταση, γιατί να μου στραμπουλήξει το χέρι; Δεν κατάλαβα, γιατί; Έχω τα σημάδια της χειροπέδας εδώ… γιατί όλο αυτό το πράγμα; Δεν έφερα αντίσταση», είπε στο T-live ο Σταμάτης Γαρδέλης.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις