Σάββατο, 20 Απρ.
12oC Αθήνα

Σταμάτης Κραουνάκης: Το τραγούδι που έκανε την Νάνσυ Ζαμπέτογλου να ξεσπάσει σε λυγμούς on air

Σταμάτης Κραουνάκης: Το τραγούδι που έκανε την Νάνσυ Ζαμπέτογλου να ξεσπάσει σε λυγμούς on air

Καλεσμένος στο εορταστικό Studio 4 της ΕΡΤ βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (26.12.2022) ο Σταμάτης Κραουνάκης. Ο σπουδαίος μουσικοσυνθέτης μοιράστηκε με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο τους μεγάλους σταθμούς της πορείας του στο τραγούδι και ερμήνευσε κάποιες από τις επιτυχίες που έχει γράψει.

O Σταμάτης Κραουνάκης ερμήνευσε και το κομμάτι «Μαμά, γερνάω», σε στίχους της Λίνας Νικολακοπούλου, το οποίο έπαιξε ζωντανά στο πιάνο και διηγήθηκε την ιστορία του. Η συναισθηματική φόρτιση και οι στίχοι του κομματιού φαίνεται πως συγκίνησαν ιδιαίτερα τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου, η οποία ξέσπασε σε λυγμούς μπροστά στην κάμερα. «Άντε στο καλό σου τώρα χριστουγεννιάτικα» είπε η παρουσιάστρια στο τέλος του τραγουδιού.

Ο Σταμάτης Κραουνάκης διηγήθηκε τότε μία άγνωστη έως σήμερα ιστορία πίσω από το συγκεκριμένο κομμάτι. «Η Τζένη Καρέζη, τότε που φτιάχναμε τον δίσκο και παίζαμε τα τραγούδια στα ρεβεγιόν της τα θεϊκά, μας έβαζε να παίζουμε αυτό το τραγούδι πριν ακόμα βγει. Και γυρίζει ένα βράδυ και μας λέει «και ευτυχής«, ενώ ο στίχος λέει «κι ατυχής». Από τότε ανάλογα με το κέφι το προσαρμόζω».

«Και μάλιστα δεν αλλάζω το φύλο, γιατί λέω ότι εκείνη την ώρα η μάνα μου λέει «ωραία, νέα κι ευτυχής» στη μάνα της. Είναι τρομερό αυτό που γίνεται στο κεφάλι μας» ανέφερε κλείνοντας ο Σταμάτης Κραουνάκης.

Με πληροφορίες από ΕΡΤ

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις