Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Στανίση για Αγγελάκα και Τέμπη: «Πρέπει να είσαι πολύ κακός για να πεις τέτοια πράγματα»

Στανίση για Αγγελάκα και Τέμπη: «Πρέπει να είσαι πολύ κακός για να πεις τέτοια πράγματα»

Όλη η χώρα εδώ και μέρες έχει «μουδιάσει» με την σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη. Ο καλλιτεχνικός κόσμος δεν έχει μείνει μακριά από την θλίψη που προκάλεσε η τραγωδία, με τον  Γιάννη Αγγελάκα και την Κατερίνα Στανίση να εκφράζουν και αυτοί την άποψή τους. 

Σε ανάρτησή του στα social media, o τραγουδιστής Γιάννης Αγγελάκας σχολίασε τα μέτρα στήριξης συγγενών θυμάτων, τραυματιών και επιβαινόντων των τρένων στα Τέμπη. Μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα», η Κατερίνα Στανίση έκρυψε την διαφωνία της με τον συνάδελφό της. 

«Συγνώμη πατέρα. Αν το ’ξερα από πριν ότι θα πάρεις αποζημίωση, έξτρα σύνταξη, θα σου σβήσουν όλα τα χρέη και θα διορίσουν και τη μαμά στο δημόσιο, θα ανέβαινα κι εγώ στο τρένο. Γιατί όχι; Θα θυσιαζόμουν για να σας ελαφρύνω οικονομικά και για να βελτιωθούν οι συγκοινωνίες μας. Αλλά αυτό το άτιμο το κράτος δεν μας λέει τίποτα από πριν. Ούτε ότι αν μπούμε στο τρένο παίζουμε τη ζωή μας κορώνα – γράμματα, ούτε τι κερδίζουμε σε περίπτωση δυστυχήματος», ανέφερε ο Γιάννης Αγγελάκας σε ανάρτησή του στο Facebook.

Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», συνάντησε στα παρασκήνια του J2US την Κατερίνα Στανίση, η οποία δεν έκρυψε την διαφωνία της με τον συνάδελφό της. «Αυτά, πρέπει να είσαι πολύ κακός άνθρωπος για να τα πεις» σχολίασε η γνωστή τραγουδίστρια. 

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Με πληροφορίες από ALPHA

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις