Τρίτη, 16 Ιουλ.
35oC Αθήνα

Στάθης Αγγελόπουλος για Απόστολο Λύτρα: Εδώ μιλάμε για ξύλο, 30 μπουνιές, αυτό δεν είναι άτυχη στιγμή

Στάθης Αγγελόπουλος για Απόστολο Λύτρα: Εδώ μιλάμε για ξύλο, 30 μπουνιές, αυτό δεν είναι άτυχη στιγμή

“Να αφήσουν τους εγωισμούς και να βάλουν σε προτεραιότητα τα παιδιά τους” προέτρεψε, παράλληλα, ο Στάθης Αγγελόπουλος.

Για την υπόθεση με πρωταγωνιστή τον Απόστολο Λύτρα αλλά και όσα είπε για εκείνον ο Θέμης Αδαμαντίδης κλήθηκε να πάρει θέση, το πρωινό της Παρασκευής, ο Στάθης Αγγελόπουλος όταν και παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και τη δημοσιογράφο Μένια Κούκου στον Alpha. 

«Δεν θεωρώ ότι ήταν μια άτυχη στιγμή. Θεωρώ ότι είναι λάθος του κ. Λύτρα το να χτυπήσει τη γυναίκα του. Άτυχη στιγμή θα ήταν μια απροσεξία, στον τσακωμό να ξεφύγει λίγο και κατά λάθος να την χτυπήσει.

Θα έλεγα ότι ήταν άτυχη στιγμή. Εδώ μιλάμε όμως για ξύλο, 30 μπουνιές, αυτό δεν είναι άτυχη στιγμή» υπογράμμισε αρχικά ο λαϊκός τραγουδιστής.

«Πιστεύω ότι ξέφυγε, είναι ένα λάθος του κ. Λύτρα. Νευρίασε, έχασε τον έλεγχο, νομίζω ότι σε όλους έχει συμβεί αυτό. Δηλαδή να ξεφύγουμε, να χάσουμε τον έλεγχο, να βρίσουμε αλλά όχι να χτυπήσουμε. Στο παρελθόν είχε ακουστεί ότι και ο Θέμης είχε ξεφύγει λίγο.

Ήταν λάθος του κ. Λύτρα, ζήτησε συγνώμη και πιστεύω ότι, επειδή έχουν παιδιά, θα πρέπει να κάτσουν κάποια στιγμή να μιλήσουν και να τα βρουν. Να αφήσουν τους εγωισμούς και να βάλουν σε προτεραιότητα τα παιδιά τους».

«Δεν είναι μόνο η καριέρα του κ. Λύτρα, είναι και των δυο ανθρώπων αυτών. Αν εγώ τον είχα δικηγόρο, μετά από αυτό, θα το σκεφτόμουν αν θα τον κρατούσα. Δεν θα κατέβαζα ρολά επειδή συνέβη αυτό. Θα το σκεφτόμουν, άλλο το ένα και άλλο το άλλο».

«Δεν νομίζω ότι υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει ξεφύγει και να μην έχει λογοφέρει ή να μην έχει τσακωθεί με την γυναίκα του ή έναν φίλο του.

Το θέμα είναι να μην φτάσουμε σε ακραίες καταστάσεις» επισήμανε, επίσης, ο Στάθης Αγγελόπουλος στον Alpha.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις