Πέμπτη, 25 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Στάθης Ψάλτης: Η οργισμένη ανάρτηση της Καίτης Φίνου – «Κανείς δε σε ξέχασε»

Στάθης Ψάλτης: Η οργισμένη ανάρτηση της Καίτης Φίνου – «Κανείς δε σε ξέχασε»

Εξοργισμένη εμφανίστηκε η Καίτη Φίνου σχετικά με τα όσα έγιναν γνωστά για την εκταφή του Στάθη Ψάλτη στο Κοιμητήριο Ζωγράφου, γεγονός που έφερε στο φως με ανάρτησή της στα social media, η Μαίρη Μπάρκουλη. 

Σημειώνεται, πως η Μαίρη Μπάρκουλη ανέφερε στην ανάρτησή της για την εκταφή του Στάθη Ψάλτη, πως από το δημαρχείο την ενημέρωσαν ότι δεν βρήκαν συγγενή του. Η Καίτη Φίνου επιβεβαίωσε πως όντως δεν ενημερώθηκε κανείς, ούτε η ίδια η κόρη του, η οποία όπως λέει: «Είναι θυμωμένη, λυπημένη, εξοργισμένη».

«Θα μπορούσαν να βρουν τηλέφωνα συγγενών από το ΣΕΗ»

Η Καίτη Φίνου αφήνει αιχμές κατά του δήμου Ζωγράφου, λέγοντας πως θα μπορούσαν να βρουν τηλέφωνα συγγενών από το ΣΕΗ. Αναλυτικά η ανάρτηση της Καίτης Φίνου:

«Σταθάκο μου……
Κανείς δεν σε ξέχασε απ’όλους όσους σ’αγάπησαν πραγματικά.
Έγιναν πράγματα εν αγνοία πολλών και περισσότερο των συγγενών εξ’αίματος – να σημειώσω δεν ειδοποιήθηκαν ποτέ για την εκταφή-…..η κόρη του Μαρία Ψάλτη το έμαθε πριν λίγες ώρες από τα τηλέφωνα που της έκαναν φίλοι της. Είναι θυμωμένη, λυπημένη, εξοργισμένη για όσα λέγονται γιατί δεν την ειδοποίησε ποτέ και κανείς. Δεν θα τον άφηνε ποτέ τον πατέρα της “μόνο του”…….
Ευχαριστεί την Κα Μπαρκουλη που το γνωστοποίησε!
όλα θα διευθετηθούν όπως πρέπει να γίνει, για την ψυχή του….
Ευχαριστεί και το ΣΕΗ και την Αννα Φόνσου για πράγματα που θα μάθετε από τα κανάλια μάλλον,που διψούν για τέτοιες ειδήσεις……
*όσο για μένα (επειδη τον επισκέφθηκα πριν 2 εβδομάδες) έμεινα άφωνη γιατί θα μπορούσαμε να έχουμε ειδοποιηθεί έστω από το σωματείο.Γιατί κατ’εμέ αφού λέει ο Δήμος πως δεν εύρισκαν κανένα μήπως θα έπρεπε να μάθουν το τηλέφωνο των συγγενών του από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών;
Να αναπαυθεί η ψυχή σου Στάθη μου και θα βρίσκεσαι σύντομα εκεί που σου αξίζει.»

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις