Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Στάθης Σχίζας: Κρατάω το τατουάζ με το όνομα της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου

Στάθης Σχίζας: Κρατάω το τατουάζ με το όνομα της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ήταν ξανά το θέμα για το οποίο ρωτήθηκε κυρίως ο Στάθης Σχίζας όταν οι κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών τον συνάντησαν σε βραδινή του έξοδο.

Ο Στάθης Σχίζας επιβεβαίωσε ότι έχει κάνει τατουάζ με το όνομα της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου και παρά τον χωρισμό τους, δεν προτίθεται να το διαγράψει γιατί, όπως είπε, δεν είναι ανώριμος και θέλει να θυμάται αυτό το κομμάτι της ζωής του.

«Ισχύει ότι είχα κάνει τατουάζ το όνομα της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου, δε σβήνει μόνο του το τατουάζ. Πριν κάνω κάτι το σκέφτομαι πάρα πολύ.

Όταν αλλάξουν τα πράγματα, αν αλλάξουμε και αυτά που έχουμε κάνει, είμαστε ανώριμοι. Το κρατάω για να μου θυμίζει ένα κομμάτι της ζωής μου» είπε ο Στάθης Σχίζας.

Σε ερώτηση για τη δήλωσή της πως δεν πήγε στα εγκαίναι του νέου του μαγαζιού γιατί δεν προσκλήθηκε, ο νικητής του Survivor είπε: «Δε στέλνω προσκλήσεις για να έρθουν στο μαγαζί. Εμένα το μαγαζί μου είναι ανοιχτό για να έρθει όλος ο κόσμος».

Ερωτηθείς για τη σχέση πρώην συντρόφου του με πρώην σύντροφο της Κάτιας Ταραμπάνκο, ο Στάθης Σχίζας απάντησε: «Δε θα έκανα σχέση με την Κάτια Ταραμπάνκο επειδή μια πρώην σύντροφός μου τα έχει με τον πρώην της. Δε κάνω αλλαξό… τέτοια».

Και όσον αφορά στην απιστία, «δεν είμαι εκδικητικός, αδιάφορος είμαι. Αν γίνει κάτι, μετά αδιαφορώ. Αν με απατήσει μια σύντροφος δε θα την εκδικηθώ. Στην κακία, δεν απαντάς με κακία, απαντάς με αδιαφορία.

  

Συγχωρώ ανάλογα με το τι μου έχουν κάνει» είπε ο Στάθης Σχίζας.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις