Lifestyle

Σταύρος Μπαλάσκας: «Η πρώην γυναίκα μου, μού κρατάει το παιδί απ` τον δεύτερο γάμο»

Η προσωπική εξομολόγηση του ειδικού αναλυτή της αστυνομίας
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Για «υποθέσεις» που δεν έχουν να κάνουν με την αστυνομία, τις προσωπικές, μίλησε ο Σταύρος Μπαλάσκας ως καλεσμένος σήμερα (11.03.2025) στην εκπομπή «Super Κατερίνα» με την Κατερίνα Καινούργιου.

Ο Σταύρος Μπαλάσκας, αναφέρθηκε στην καλή σχέση που διατηρεί με την πρώην σύζυγό του – έχει παντρευτεί δύο φορές και έχει τρία παιδιά, τα οποία όπως λέει είναι τα πάντα για εκείνον.

«Η πρώην γυναίκα μου, μού κρατάει το παιδί απ’ τον δεύτερο γάμο. Πάτησα τη Νορβηγία, τη Σουηδία. Μπήκα σε καινούργια τρυπάκια, σε καινούργιες διόδους.

Με ήθελε και η τύχη, αν δε σε θέλει Κατερίνα μου κιόλας. Με ήθελε, γιατί ήτανε καταπληκτική γυναίκα η προηγούμενη», ανέφερε ο συνδικαλιστής και ειδικός αναλυτής της αστυνομίας.

Λίγο αργότερα, η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε «Δυστυχώς, στην πλειοψηφία των διαζυγίων στην Ελλάδα είναι συγκρουσιακό. Τα παιδάκια πρέπει σ’ αυτή τη διαδικασία να επισκεφτούν έναν παιδοψυχολόγο, έναν ειδικό, γιατί τα βοηθήσει στο πως θα διαχειριστούν την κατάσταση».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Πέθανε ο παραγωγός Κλάιβ Ντέιβις σε ηλικία 94 ετών: Είχε ανακαλύψει την Γουίτνεϊ Χιούστον
Από την Τζάνις Τζόπλιν έως τους Earth, Wind & Fire, από τους Aerosmith έως τον Μπίλι Τζόελ, από την Πάτι Σμιθ έως την Αλίσια Κις, ανακάλυψε, πλαισίωσε και οδήγησε στην επιτυχία έναν μεγάλο αριθμό καλλιτεχνών
Κλάιβ Ντέιβις