Παρασκευή, 23 Φεβ.
14oC Αθήνα

Στεφανία Γονίδη: Ο Χάρης Κωστόπουλος μού φέρθηκε σαν πατέρας

Στεφανία Γονίδη: Ο Χάρης Κωστόπουλος μού φέρθηκε σαν πατέρας
Φωτογραφία NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΥΚΑΣ

«Ο Χάρης Κωστόπουλος ήταν οικογένειά μου», λέει η Στεφανία Γονίδη.

Η Στεφανία Γονίδη παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα On Time και τη Σάσα Σταμάτη. Η τραγουδίστρια απάντησε για τη σχέση της με τον πατέρα της, Σταμάτη Γονίδη, αλλά και την απώλεια του Χάρη Κωστόπουλου.

Πώς είναι οι σχέσεις σου μαζί του;

Ο πατέρας μου είναι η καψούρα μου, η αδυναμία μου. Είναι το πρότυπό μου στο καλλιτεχνικό κομμάτι. Είναι καλός μπαμπάς, είναι όμως και αυστηρός. Μου τραβάει τα χαλινάρια, δεν είναι πάντα γλυκούλης και καλούλης.

Όταν ανέφερες στον πατέρα σου ότι θα γίνεις τραγουδίστρια, τι σου είπε;

Αρχικά με βοήθησε. Ήμουν δεκαοκτώ χρόνων και με πήρε μαζί του όταν τραγουδούσε στο «Fever» με τον Νίκο Οικονομόπουλο. Το πιο σημαντικό που μου έχει πει είναι να τραγουδάω με την ψυχή μου και όχι με τη φωνή μου. Να είμαι αληθινή και ταπεινή. Με έχει αφήσει να κάνω τα λάθη μου, για να μάθω από αυτά είτε στην προσωπική μου ζωή είτε στην επαγγελματική.

Είναι δύσκολο για σένα να έχεις ένα τέτοιο επίθετο;

Όχι, δεν είναι δύσκολο. Είμαι πολύ περήφανη για το επίθετο που έχω. Επειδή είμαι γυναίκα, δεν υπάρχει η σύγκριση. Αν ήμουν άνδρας, ίσως να υπήρχε. Ο πατέρας μου είναι σχολή για τους καλλιτέχνες. Είναι ένα μεγάλο όνομα, ένας μεγάλος τραγουδιστής, ίσως και από τους τελευταίους γνήσιους λαϊκούς ερμηνευτές που μας έχουν απομείνει.

Πριν από λίγες μέρες έφυγε από τη ζωή ο Χάρης Κωστόπουλος. Ένας άνθρωπος που σε είχε βοηθήσει, όπως έγραψες στα social media.

Για μένα ο Χάρης Κωστόπουλος δεν ήταν συνάδελφος τραγουδιστής, ήταν οικογένειά μου. Στενοχωρήθηκα πάρα πολύ. Έχω πολλά να θυμάμαι από αυτόν. Μου φέρθηκε σαν πατέρας μου. Με αγκάλιασε, μου είπε πράγματα για το τραγούδι, με βοήθησε για την καλλιτεχνική μου πορεία. Ήρθε στο γάμο μου με τη γυναίκα του, έκατσε μέχρι το πρωί και χόρευε μαζί μας. Αγαπούσε πολύ και τον άνδρα μου, τον είχε 2 χρόνια μπουζούκι. Όταν ξεκίνησε ο πατέρας μου το τραγούδι, ο Χάρης Κωστόπουλος του είχε δώσει δύο τραγούδια και έγιναν μεγάλη επιτυχία.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις