Τετάρτη, 1 Μαΐ
22oC Αθήνα

Στέφανος Κασσελάκης – Τάιλερ Μάκμπεθ: Η γνωριμία, η σχέση και η πιο αμήχανη στιγμή

Στέφανος Κασσελάκης – Τάιλερ Μάκμπεθ: Η γνωριμία, η σχέση και η πιο αμήχανη στιγμή

Στέφανος Κασσελάκης και Τάιλερ Μάκμπεθ παντρεύονται στις ΗΠΑ μετά το σύμφωνο συμβίωσης που είχαν υπογράψει. Ο γάμος τους αναμένεται να συζητηθεί εντός αλλά και εκτός συνόρων…

Στέφανος Κασσελάκης και Τάιλερ Μάκμπεθ κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση και τη ζωή τους. Ο γάμος τους, ανακοινώθηκε από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και αναμένεται να συζητηθεί. Έρχεται μετά από μια σχέση που δοκιμάστηκε τόσο στις ΗΠΑ όσο και στην Ελλάδα. Ο 35χρονος αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει δηλώσει πως στο πρόσωπο του Τάιλερ έχει βρει τον άνθρωπο που έψαχνε. Εκείνον που τον κάνει να αισθάνεται ασφάλεια. Εκείνον που αισθάνεται στήριγμα στα δύσκολα και μπορεί να μοιραστεί όλα όσα τον προβληματίζουν και τον απασχολούν.

Ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Τάιλερ Μάκμπεθ είχαν υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης. Ο 35χρονος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, είχε μιλήσει εκτενώς για τη γνωριμία, τη σχέση τους αλλά και το προσωπικό του coming out σε συνέντευξη που είχε δώσει στο παρελθόν στο περιοδικό Antivirus.

«Όταν γνώρισα τον Τάιλερ, έπεφτα επάνω του σε διάφορα μέρη στη Νέα Υόρκη. Στο γυμναστήριο, στα Starbucks, στον δρόμο, κλπ. Μετά από κάποια φάση που αρχίζεις να βλέπεις ένα άτομο τόσες φορές, το χαιρετάς. Κάποια στιγμή έτυχε να περπατάμε μαζί φεύγοντας από το γυμναστήριο. Εγώ δεν ήξερα τι να πω και αποφάσισα να βάλω τα ακουστικά μου. Τότε εκείνος με άγγιξε και με ρώτησε αν μένω στη γειτονιά. Και έτσι αρχίσαμε να μιλάμε», είχε αναφέρει ο Στέφανος Κασσελάκης για την πρώτη τους γνωριμία.

Ο Στέφανος Κασσελάκης σε συνέντευξή του στον Alpha είχε δεχτεί ερώτηση για το ενδεχόμενο να αποκτήσει τη δική του οικογένεια. «Οικογένεια γίνεσαι όταν έχεις έναν συνάνθρωπο με τον οποίο ευθυγραμμίζεσαι ψυχολογικά, αξιακά και δημιουργείς το οικοσύστημά σου. Δύο άνθρωποι, που επιλέγουν την αγάπη, είναι οικογένεια. Η αγάπη κάνει την οικογένεια», επεσήμανε αρχικά.

«Εγώ κι ο Τάιλερ, ο Τάιλερ κι εγώ, θα θέλαμε να επεκτείνουμε την οικογένεια μας. Θα θέλαμε να αποκτήσουμε δύο αγόρια, τον Απόλλωνα και τον Ηλία. Κάποια μέρα ίσως να τα βαπτίσουμε, δεν ξέρω, θα δούμε. Θα θέλαμε να έχουμε δύο αγόρια με παρένθετη μητέρα γιατί θα θέλαμε η προσωπικότητα του καθενός μας να μεταφερθεί στα παιδιά έτσι ώστε, προφανώς αγαπάμε ο ένας τον άλλον, να υπάρχει αυτή η συνέχεια», συμπλήρωσε, με τις παραπάνω δηλώσεις του να προκαλούν αντιδράσεις.

Στην ίδια συνέντευξη στους «Πρωταγωνιστές» και τον Σταύρο Θεοδωράκη είχε μιλήσει και για τη στιγμή που μίλησε στη μητέρα του, για τον Τάιλερ και τη σχέση τους. Μια στιγμή αμήχανη και ίσως δύσκολη.

«Καμία επιλογή μεταξύ κόρης και γιου, μόνο ενσυναίσθηση», θα διευκρινίσει αργότερα ο Στέφανος Κασσελάκης μέσα από ανάρτησή του. Από την ημέρα που ο Στέφανος Κασσελάκης εκλέχτηκε νέος Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας του, στο πλευρό του βρισκόταν πάντα διακριτικά ο σύντροφός του, Τάιλερ Μάκβεθ.

Οι δυο τους έχουν κάνει κατά καιρούς δημόσιες εμφανίσεις μαζί όπως στο Ηρώδειο στη συναυλία του Σταμάτη Κραουνάκη, ενώ ο Τάιλερ Μάκμπεθ τον συνόδευσε και όταν πήγε να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στις αυτοδιοικητικές και δημοτικές εκλογές.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις