Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Στέλιος Διονυσίου: Ένιωθα αδιαθεσία, πήγαινα στο νοσοκομείο – Δεν χτύπησα αστυνομικό

Στέλιος Διονυσίου

Τη νύχτα στο κρατητήριο του αστυνομικού τμήματος Αμπελοκήπων πέρασε ο Στέλιος Διονυσίου. Ο γνωστός τραγουδιστής οδηγείται στην Ευελπίδων για να δικαστεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Ο Στέλιος Διονυσίου ενεπλάκη σε περιστατικό με αστυνομικούς το απόγευμα της Τρίτης (30.01.2018). Κατηγορείται πως επιχείρησε να περάσει με το αυτοκίνητό του από δρόμο που ήταν κλειστός λόγω μέτρων και πως χτύπησε στο χέρι έναν αστυνομικό.

Ο γνωστός τραγουδιστής, γιος του Στράτου Διονυσίου, πέρασε το βράδυ στο κρατητήριο. Νωρίς το πρωί της Τετάρτης (31.01.2018) μεταφέρθηκε με περιπολικό στα δικαστήρια.

Στέλιος Διονυσίου: Δεν χτύπησα κανέναν, δεν ήμουν καλά

Φυσικά, έξω από το αστυνομικό τμήμα Αμπελοκήπων, τον Στέλιο Διονυσίου περίμεναν δημοσιογράφοι. Σε μια σύντομη δήλωση που έκανε, ο γνωστός τραγουδιστής τόνισε πως το όλο περιστατικό, δεν είναι τίποτα σοβαρό.

Υποστήριξε πως ό,τι έγινε το απόγευμα της Τρίτης έγινε γιατί «ένιωσα μια αδιαθεσία. Πήγαινα στο νοσοκομείο. Τους το είπα, ήταν ανένδοτοι όλοι. Πέρασα με το αυτοκίνητο, δεν κατέβηκα να σκίσω καμία κορδέλα. Δεν χτύπησα αστυνομικό».

Δείτε τη δήλωσή του

Το χρονικό

Όλα έγιναν το απόγευμα της Τρίτης, στη συμβολή των οδών Β. Σοφίας και Δορυλαίου. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο Στέλιος Διονυσίου θέλησε να περάσει από δρόμο που είχε κλείσει λόγω μέτρων. Όταν δεν τον άφησαν οι αστυνομικοί, σύμφωνα πάντα με την αστυνομία, κατέβηκε από το αυτοκίνητό του και έσκισε την κορδέλα που έκλεινε το δρόμο.

Ο τραγουδιστής φεύγοντας παρέσυρε και χτύπησε με τον καθρέφτη του αυτοκινήτου του τον αστυνομικό που βρισκόταν στο σημείο. Ο Στέλιος Διονυσίου συνελήφθη επιτόπου, μεταφέρθηκε στο ΑΤ Αμπελοκήπων όπου και σχηματίστηκε δικογραφία για αντίσταση κατά της αρχής.

Ο αστυνομικός, ο οποίος νοσηλεύται στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών κατέθεσε, μάλιστα, μήνυση σε βάρος του τραγουδιστή.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις