Site icon NewsIT

Στην εντατική ο Ηλίας Μαμαλάκης – Το μήνυμα από το κυπριακό νοσοκομείο

15.11.2022 | 19:36
Στην εντατική ο Ηλίας Μαμαλάκης – Το μήνυμα από το κυπριακό νοσοκομείο

Ο Συγγραφέας, Ηλίας Μαμαλάκης, μιλάει στην εκδήλωση με θέμα «Η Αυγή στη χαραυγή του πολιτισμού», στο αμφιθέατρο του Μουσείου Ακρόπολης, την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018. Η Αυγή είναι η μεσολιθική γυναίκα του 7.000 π.Χ. από το σπήλαιο της Θεόπετρας, το οποίο βρίσκεται κοντά στα Μετέωρα. Η εκδήλωση αυτή σκοπό έχει την σύγχρονη ματιά μας στο βάθος της ιστορίας των προγόνων μας. Ίδιος άλλωστε ήταν και ο σκοπός της παρουσίασης της Μύρτιδος, του κοριτσιού του λοιμού των Αθηνών, το 2010, ίδιος θα είναι και ο σκοπός της εμφάνισης της Ηδύλης, της μικρής Φεραίας, που βρίσκεται στο στάδιο της προετοιμασίας. ΑΠΕ ΜΠΕ/ΑΠΕ ΜΠΕ/STR

Με ένα μήνυμα στο Facebook, ο Ηλίας Μαμαλάκης ενημέρωσε τους διαδικτυακούς φίλους του, αργά το απόγευμα της Τρίτης, ότι βρίσκεται στην εντατική του κρατικού νοσοκομείου Λευκωσίας, στην Κύπρο.

Το γεγονός μάλιστα, ότι δεν έδωσε περισσότερα στοιχεία για την υγεία του, προκάλεσε βροχή από σχόλια αλλά και ευχές για γρήγορη ανάρρωση.

 

Μάλιστα, ο όγκος των μηνυμάτων που δέχθηκε ήταν τέτοιος, που ο διάσημος μάγειρας αναγκάστηκε να κάνει νεότερη ανάρτηση, γράφοντας ότι: «Είμαι πολύ καλύτερα, με φροντίζουν, μη μου στέλνετε μηνύματα, με δυσκολεύουν».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version