Site icon NewsIT

Στον τελικό της Eurovision o Γιώργος Αλκαίος με το “Οπα”!

26.05.2010 | 11:07
Στον τελικό της Eurovision o Γιώργος Αλκαίος με το “Οπα”!

Η Ελλάδα και το "Οπα" κατάφεραν να κερδίσουν την πρόκριση στον τελικό της Eurovision. Το TLife ήταν εκεί και μας μετέφερε λεπτό προς λεπτό όλες τις λεπτομέρειες.

O Γιώργος Αλκαίος εντυπωσιάσε με την εμφάνισή του στη σκηνή του Telenor Arena και κατάφερε να περάσει στον τελικό του Σαββάτου. 

Η παρουσίαση του “Οπα” ξεσήκωσε το λιγοστό κοινό που βρισκόταν στο στάδιο της Νορβηγίας το οποίο έδειξε τον ενθουσιασμό του με χειροκροτήματα. 

Μέχρι το Όσλο, ταξίδεψε και ο πατέρας του τραγουδιστή, Γιάννης Βασιλείου που είχε μεγάλη αγωνία για την εξέλιξη της βραδιάς.

Οι άλλες χώρες που προκρίθηκαν στον τελικό είναι οι Βοσνία-Ερζεγοβίνη, Μολδαβία, Ρωσία, Πορτογαλία, Λευκορωσία, Σερβία, Βέλγιο, Αλβανία και Ισλανδία. 

Ο τραγουδιστής μετα την νίκη του δήλωσε: ”Το είχε πει ο Σχοινάς ότι θα προκριθώ στην 4η θέση. Το τι σημαίνει ο αριθμός τέσσερα για μένα θα σας το πω μετά τον τελικό”.

 

Όσον αφορά τα συναισθήματά του στην σκηνή δήλωσε: ”Δεν είχαμε στο μυαλό μας ότι μας έβλεπε όλη η Ευρώπη. Αισθανόμασταν ότι κάναμε πρόβα”. 

Το TLife ήταν στο Όσλο και μας μετέδωσε λεπτό προς λεπτό την βραδιά αλλά και τα παρασκήνια του πρώτου ημιτελικού.

Tags:

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version