Δευτέρα, 3 Ιουν.
35oC Αθήνα

Στράτος Τζώρτζογλου: Δεν ξέρω πώς βγήκαν τα δημοσιεύματα για χωρισμό, είμαστε μαζί με την Σοφία

Στράτος Τζώρτζογλου: Δεν ξέρω πώς βγήκαν τα δημοσιεύματα για χωρισμό, είμαστε μαζί με την Σοφία
Φωτογραφία: NDP Photos

Τις φήμες που τον ήθελαν να τραβά χωριστούς δρόμους ύστερα από ένα θυελλώδες love story με την Σοφία Μαριόλα που είχε οδηγήσει το 2019 σε γάμο, διέψευσε σήμερα (22.05.2024) ο Στράτος Τζώρτζογλου.

Ο Στράτος Τζώρτζογλου, ρωτήθηκε σχετικά από δημοσιογράφο της εκπομπής «Super Κατερίνα», ο οποίος αντέδρασε στις φήμες που κυκλοφορήσαν περί χωρισμού από τη σύζυγό του, Σοφία Μαριόλα.

«Ήμουν στην Ρόδο μόνος. Το κορίτσι είναι στην Αθήνα, γιατί είχε δουλειές. Είμαστε κανονικά μαζί, δεν ξέρω πως βγήκε αυτό το πράγμα. Γράφονται διάφορα χωρίς λόγο. Πολλές φορές έχει συμβεί αυτό. Δεν προτιμάω τις διακοπές μόνος μου. Για να είμαι με την σύντροφό μου, περνάω τέλεια μαζί της», ανέφερε αρχικά.

«Πήγα στη Ρόδο για συγκεκριμένο λόγο και δεν είναι η πρώτη φορά που φεύγω ταξίδι μόνος. Και στην Αμερική έχω πάει. Σου λείπουν οι άνθρωποί σου. Δεν έχω ιδέα πως βγήκαν αυτά τα δημοσιεύματα, δεν ξέρω πως γράφτηκαν και δεν ξέρω τι να πω. Είμαστε μια χαρά», απάντησε ο Στράτος Τζώρτζογλου.

Ωστόσο, η Έλενα Πολυκάρπου αποκάλυψε πως το ζευγάρι εξακολουθεί να μένει μαζί στο σπίτι του Στράτου Τζώρτζογλου, αλλά υπάρχουν σύννεφα στη σχέση του.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις