Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Στράτος Τζώρτζογλου: «Σταμάτησαν τα γυρίσματα του σίριαλ και δεν είχα να πληρώσω το νοίκι»

Στράτος Τζώρτζογλου: «Σταμάτησαν τα γυρίσματα του σίριαλ και δεν είχα να πληρώσω το νοίκι»

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο Στράτος Τζώρτζογλου αποκάλυψε ότι πέρασε μία δύσκολη περίοδο, όπο υδεν είχε να πληρώσει ούτε το νοίκι του.

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου ο ηθοποιός Στράτος Τζώρτζογλου. Ο δημοφιλής ηθοποιός, μίλησε εκτός των άλλων, και για τη συμμετοχή του στη «Φάρμα».

Περιγράφοντας τη ζωή του, αποκάλυψε τον λόγο που τον έκανε να πει το «ναι» στο ριάλιτι περιπέτειας. Μεταξύ άλλων, σχολίασε τις παρεξηγήσεις, την εκρηκτική του συμπεριφορά μέσα στο παιχνίδι και εξήγησε τον λόγο που δεν έχει δει ούτε ένα επεισόδιο.

Τέλος, μίλησε για τον γιο του, Αλκιβιάδη, καθώς και για τη σύζυγό του, Σοφία με την οποία, όπως λέει, θα γυρίσει όλον τον κόσμο αυτό το καλοκαίρι.

«Πριν μπω στη Φάρμα χτύπησα στο μάτι σε ένα τροχαίο και έβαλα υαλουρανικό και με ρώτησε ο Ιατρόπουλος και για να μην του εξηγώ του είπα έκανα μπότοξ. Στη Φάρμα ξυπνούσα από νωρίς για να προσευχηθώ. Έκανα προσευχές 2,5 ώρες την ημέρα.

Ο Ιατρόπουλος δούλευε όλη τη μέρα. Φώναξα σε κάποιες παρεξηγήσεις γιατί είδα, ότι υπήρχε έλλειψη σεβασμού»μ, ανέφερε για τη Φάρμα ο Στράτος Τζώρτζογλου.

«Το σήριαλ που έκανα πέρσι σταμάτησε λόγω κορονοϊού και δεν είχα λεφτά. Δεν είχα να πληρώσω το νοίκι μου. Ευτυχώς ήταν καλή η σπιτονοικοκυρά μου και περίμενε», αποκάλυψε ο γνωστός ηθοποιός.

«Το πρώτο πράγμα που έκανα όταν βγήκα από τη Φάρμα ήταν να δω τα χιουμοριστικά βίντεο και γέλασα πολύ. Δεν είδα τα επεισόδια γιατί δεν ήθελα να μάθω τι έλεγαν πίσω από την πλάτη μου.

Ο Αλκιβιάδης ο γιος μου παράλληλα με τις σπουδές του στην Αμερική κάνει φωτογραφίσεις και βίντεο σε γάμους για να βγάζει χρήματα. Ευτυχώς που πήγε και έζησε μόνος του. Είναι πια άντρας ώριμος», είπε μεταξύ άλλων ο Στράτος Τζώρτζογλου.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις