Τετάρτη, 28 Φεβ.
17oC Αθήνα

Συγκίνησε ο Πύρρος Δήμας για τη σύζυγό του: Δεν ξεχνάς ποτέ έναν άνθρωπο που έχεις περάσει τόσα πολλά

Συγκίνησε ο Πύρρος Δήμας για τη σύζυγό του: Δεν ξεχνάς ποτέ έναν άνθρωπο που έχεις περάσει τόσα πολλά

«Η ζωή συνεχίζεται χωρίς να ξεχνάμε» εξομολογήθηκε ο Πύρρος Δήμας όταν μίλησε για την αείμνηστη σύζυγό του, μητέρα των τεσσάρων παιδιών του. Τώρα, περιμένει το πέμπτο του παιδί, από τη νυν σύντροφό του, Αφροδίτη Σκαφίδα. 

Ο Πύρρος Δήμας ήταν καλεσμένος, το βράδυ της Τετάρτης (17.01.2024) στο EQ με την Έλενα Παπαβασιλείου στο Action 24 και μίλησε για τη σύζυγό του, που έφυγε από τη ζωή πριν από μερικά χρόνια αλλά και την απόφαση να προχωρήσει τη ζωή του. 

«Στην αρχή μετακόμισα εγώ στην Αμερική, το 2016, τα δυο μεγάλα παιδιά ήταν ήδη εκεί αλλά είχαμε τότε το πολύ σοβαρό θέμα υγείας με την σύζυγο μου. Θέμα το οποίο δεν επέτρεπε να μετακομίσουμε όλοι μαζί.

Το μόνο καλό ήταν ότι πήγαμε πολλές φορές, μας είδαν γιατροί και γυρίσαμε και στο Σικάγο και στη Βοστώνη και στη Γερμανία. Πηγαινοερχόμουν όμως, δεν ήταν μόνιμο, δηλαδή δεν ήρθε όλη η οικογένεια στην Αμερική.

Μετά το ’18 που ‘έφυγε” ο άγγελος Αναστασία, μετακόμισε ο Νικόλας και ήρθε μαζί μου και η Μαρία. Κάτσαμε εκεί μόλις ξεκίνησε ο κορονοϊός, στον Νικόλα όμως δεν άρεσε καθόλου και ήθελε να γυρίσουμε», είπε αρχικά ο Έλληνας Ολυμπιονίκης. 

Και μιλώντας για τη νέα σελίδα στη ζωή του, ο Πύρρος Δήμας είπε: «Σήμερα, ναι, περιμένω και πέμπτο παιδάκι. Πιστεύω ότι η ζωή συνεχίζεται χωρίς να ξεχνάμε. Γιατί πολλές φορές ακούγονται κουβέντες οι οποίες σε πληγώνουν. Δεν ξεχνάς ποτέ έναν άνθρωπο με τον οποίο έχεις κάνει μια ζωή και έχεις περάσει μαζί τόσα πολλά πράγματα.

Η ζωή όμως συνεχίζεται, γνωρίζεις κάποιους άλλους ανθρώπους και σε ξανακάνουν να γελάς που είναι πολύ σημαντικό.

  

Νιώθεις πως “ναι, μπορώ να ζήσω και ‘γω και έχω το δικαίωμα να συνεχίσω τη ζωή μου”. Είμαστε εδώ, είμαστε καλά, περιμένουμε ένα πέμπτο παιδάκι που θέλουμε να είναι υγιές και να είμαστε γεροί για να είμαστε δίπλα του».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις