Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Συγκλονίζει η Εβελίνα Βαρσάμη για τη μάχη του Κωνσταντίνου Αγγελίδη – «Ο γιος μας μας δίνει δύναμη»

Συγκλονίζει η Εβελίνα Βαρσάμη για τη μάχη του Κωνσταντίνου Αγγελίδη – «Ο γιος μας μας δίνει δύναμη»

ΕΒΕΛΙΝΑ ΒΑΡΣΑΜΗ – ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ: Συγκλονισιτκή η σύζυγος του Κωσνταντίνου Αγγελίδη. Τι ανέφερε για τον σύζυγό της και τη μάχη που δίνει για να κερδίσει πίσω τη ζωή του…

Συγκλονιστική η Εβελίνα Βαρσάμη για τον αγώνα του Κωνσταντίνου Αγγελίδη. Η σλυζυγος του γνωστού παρουσιασή μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή “Σου Κου Family” το μεσημέρι του Σαββάτου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην κατάσταση της υγείας του συζύγου της, Κωνσταντίνου Αγγελίδη, μετά το σοβαρό χειρουργείο που υπεβλήθη.

Αρχικά, η ίδια εξομολογήθηκε ότι ο γιος τους είναι αυτός που τους δίνει δύναμη: «Αυτός ο μικρός είναι η αδυναμία μας. Ο Αλέξανδρος δίνει δύναμη στον πατέρα του, σε εμένα, είναι η μεγάλη μας αγάπη. Γι’ αυτόν παλεύουμε και προσπαθούμε».

Η Εβελίνα Βαρσάμη, η οποία στέκεται βράχος στο πλευρό του Κωνσταντίνη Αγγελίδη, αποκάλυψε τι σκέφτεται όλα αυτά τα χρόνια που ο σύζυγός της δίνει μια σκληρή μάχη: «Δεν πίστεψα ποτέ ότι ο Κωνσταντίνος δεν θα τα καταφέρει.

Έχουμε πολύ δρόμο και αγώνα μπροστά μας αλλά δόξα τω Θεώ τα χειρουργεία έχουν πάει πολύ καλά, συνεχίζουμε την προσπάθειά μας και πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα τα καταφέρει».

Την Τρίτη 30 Μαρτίου ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης έκανε ένα πολύ σοβαρό χειρουργείο στο κεφάλι του. Η Εβελίνα Βαρσάμη ανέφερε πως έχει επιστρέψει στο σπίτι και δεν πονάει καθόλου: «Ο Κωνσταντίνος έκανε αυτό το χειρουργείο την Τρίτη και ευτυχώς πήγε πάρα πολύ καλά.

Οι γιατροί έκαναν ένα τόσο δύσκολο χειρουργείο να φανεί πολύ εύκολο. Ο Κωνσταντίνος είναι από χθες στο σπίτι, δεν πονάει. Έχουν κάνει εκπληκτική δουλειά και δεν μπορεί να καταλάβει κάποιος ότι έχει κάνει ένα τόσο σοβαρό χειρουργείο γιατί δεν φαίνεται τίποτα. Είναι όλα μέσα στα μαλλιά του».

Τέλος, η ίδια αποκάλυψε πότε είναι το επόμενο χειρουργείο του συζύγου της: «Τώρα έχουμε ένα τελευταίο χειρουργείο που θα γίνει στα μάτια του τον Ιούνιο. Πρέπει να φτιάξουμε τα μάτια του γιατί έχει πάθει στραβισμό», είπε η Εβελίνα Βαρσάμη.

Η συγκλονιστική ανάρτηση της Εβελίνας Βασάμη για τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις